Jennifer Aniston, ”satisfăcută” de divorţul dintre Brad şi Angelina

21 septembrie, 2016
Jennifer Aniston Stops By 'The Daily Show With Jon Stewart' jpeg

Nici nu putem s-o judecăm! Aniston aştepta, probabil mai mult decât oricine pe lumea aceasta,  ca mariajul lui Brad Pitt şi-al Angelina Jolie să se încheie. Nu că le-ar dori răul neapărat, căci ne-amintim cu toţii de acelea sforţări diplomatice de  a le ura toate cele bune, dar cu siguranţă o urmă de frustare tot a rămas în sufletul ei după ce a fost tradată de Brad.

Nu încearcă să-şi ascundă satisfacţia în legătură cu divorţul dintre Brad şi Angelina

Aşa că nu ne miră să aflăm că vestea divorţului dintre cei doi mari actori nu a întristat-o foarte tare pe Aniston. Ba mai mult, aceasta ar fi avut şi ceva declaraţii incendiare vizavi de acest subiect.

Tocmai prietenii ei spun că Aniston nu a rămas impasibilă la auzul acestei veşti. Potrivit unei surse citate de UsWeekly, fosta soţie a lui Brad Pitt ar fi declarat că totul se-ntâmplă datorită karmei şi că Angelina Jolie merită cu vârf şi îndesat ce i se întâmplă. Mai mult de atât, actriţa de 47 de ani a recunoscut că ”se simte, într-un fel, satisfăcută de despărţirea celor doi”.

Amintim că Aniston şi Pitt s-au căsătorit în anul 2000 şi că cinci ani mai târziu au divorţat, actriţa aflând că soţul ei îi este infidel cu colega de platou, pe atunci Angelina Jolie.

[caption id="attachment_421478" align="alignnone" width="550"] Au divorţat după cinci ani de mariaj, Brad înşelând-o cu Angelina Jolie[/caption]

image

Aniston şi Brad s-au cunoscut în anul 1999, după ce agenţii lor le-au pus la cale o întâlnire oarbă.  După un an şi câteva luni de relaţie, cei doi s-au logodit şi, apoi, căsătorit în Malibu.

foto: arhivă OK!Recente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg