Jennifer Aniston, trădată şi de cel de-al doilea soţ?

27 aprilie, 2017
3f2aafbb00000578 4402764 a list arrivals jennifer aniston and her husband justin theroux  m 76 1491941238423 jpg jpeg

Se pare că Jennifer Aniston chiar nu are noroc la bărbaţi care să-i fie fideli. Actriţa a fost părăsită în trecut de către primul soţ, Brad Pitt, pentru Angelina Jolie, iar acum se pare că actualul partener de viaţă, Justin Theroux, i-ar fi înşelat şi el aşteptările.

Este căsătorită cu Justin de doi ani.

Conform publicaţiei News Magazine, de curând a ieşit la iveală faptul că Justin a fost surprins de paparazzi cu o blondă misterioasă în camera sa de hotel. Jennifer şi Justin erau plecaţi în ceea ce trebuia să fie o călătorie romantică la Paris, când vancaţa lor s-a transformat subit într-un dezastru, Jennifer întorcându-se singură în Los Angeles. Pe 11 aprilie cei doi se bucurau de o noapte la Louvre, timp în care Justin chiar distribuia o fotografie cu el şi soţia pe Instagram.

Cu toate acestea, la diferenţă de o zi de la această fotografie, se pare că ceva le-a stricat vacanţa, aşa că cei doi s-ar fi certat chiar a doua zi din cauza admiraţiei pe care Justin i-o poartă co-starului său Olivia Munn. Conform unei surse care a declarat pentru aceeaşi publicaţie menţionată mai sus, soţul lui Aniston a continuat să spună cât de inteligentă şi de sexy este Olivia: " Asta a enervat-o pe Aniston, care s-a aprins de furie şi a părăsit restaurantul în care se aflau." Aceeaşi sursă crede că Jen ar fi plecat din Paris chiar în acea zi şi abia atunci au început adevăratele probleme.

Deşi nu au apărut pozele incriminatorii, Justin ar fi fost prins de paparazzi cu o blondă în camera sa de hotel din Plaza Athénée. Starul de 45 de ani ar fi fost zărit de pe balcon, fără să ştie că era în raza aparatelor de fotografiat. "Cred că este picătura care a umplut paharul pentru Jen", a spus un apropiat pentru revista Star. Poate că a ajuns la punctul acela cu Justin în care decide să îl părăsească într-o zi. Îl iubeşte, dar ştie că nu este un înger. Jen este convins că nicio relaţie nu este sigură în Hollywood." Şi are tot dreptul să creadă şi să spună acest lucru, atâta timp cât a mai păţit o dată ruşinea de a fi părăsită pentru o altă femeie.

Foto: Arhiva OK, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
oana roma 8 fb jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
rlb jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg
Ben Affleck weekend jpg
Sylvester Stallone alaturi de sotia Jennifer Flavin si fiica sa FOTO EPA-EFE