Jennifer Garner, dispusă să-i mai dea o şansă lui Ben Affleck

2 iunie, 2016
World premiere of Columbia Pictures' 'Miracles From Heaven'   Arrivals jpeg

A trecut aproape un an de când Ben şi Jen, actorii care au format unul dintre cele mai stabile cupluri de la Hollywood, au decis să pună punct mariajului lor de zece ani.

Jennifer pare dispusă să mai acorde o şansă mariajului său

Lunile ce-au urmat după anunţul despărţirii n-au fost uşoare pentru cei doi. Paparazzi le-au urmărit orice mişcare din încercarea de a afla adevăratul motiv al despărţirii. Totuşi, cei doi au reuşit să ţină secret şi-au pozat în familia care-şi duce zilele în tihnă şi armonie.

Acum o lună vedeam poze cu Jen, cei trei copii, dar şi cu Ben, prin Franţa, într-o excursie de familie. Evident, toată lumea a sperat într-o împăcare, deşi cei doi au spus cât se poate de clar că tot ce fac este pentru ca micuţii lor să nu simtă prea tare această despărţire.

În vacanţă, în Franţa

Acum, însă, după mai multe luni în care familia Affleck-Garner sunt în Europa, apar declaraţii care dau de înţeles că cei doi s-ar afla pe drumul împăcării.

Prieteni de-ai celor doi au povestit pentru Us Weekly că acum şi Jen îşi doreşte această împăcare şi că toate aceste excursii cu familia au ajutat-o să depăşească gândurile întunecate.

Cea mai recentă vacanţă în care au fost cei cinci, însoţiţi de o bonă, ar fi fost în Italia, unde s-au cazat la Hotelul Venice Gritti Palace. Acolo, se pare că cei doi au redescoperit sentimentele ce îi legau.

foto: WennRecente pe Ok! Magazine

Kim 80 jpg
ric3 jpg
Carmen Iohannis tinute Madrid jpg
DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg