Jennifer Garner poartă chiloţii soţului?

9 septembrie, 2011

În disperarea lui de-a avea un băieţel, Ben Affleck îi cere nevestei sale, însărcinată pentru a treia oară, să recurgă la tot felul de metode disperate - şi cel puţin amuzante - care ar putea creşte aceste şanse.

În disperarea lui de-a avea un băieţel, Ben Affleck îi cere nevestei sale, însărcinată pentru a treia oară, să recurgă la tot felul de metode disperate - şi cel puţin amuzante - care ar putea creşte aceste şanse.

"Îşi iubeşte fiicele, dar îşi doreşte mult un fiu cu care să petreacă timpul ca-ntre băieţi şi căruia să-i împărtăşească dragostea pentru sport", a declarat o sursă apropiată celebrului cuplu. "Visul lui e să stea alături de băiatul său pe stadionul Fenway Park şi să aclame echipa lui favorită de baseball, Boston Red Sox". Ok, până aici toate bune şi frumoase. Dar se pare că acest vis e atât de arzător, încât îl împinge pe Ben la măsuri cel puţin ciudate. Cea mai hilară dintre ele: actorul i-a cerut lui Jennifer să poarte cât mai mult timp boxeri sau chiloţi bărbăteşti, în speranţa că acest lucru ar avea efect asupra sexului fătului. Cel puţin asta susţine sursa din cercul lor de amici. E o glumă, nu? În plus, Ben o hrăneşte cât mai mult cu prânzuri savuroase, cu fripturi din carne roşie - o altă măsură din aceeaşi dubioasă strategie. "Metode băbeşti sau nu, Ben e atât de serios în privinţa ideii de-a avea un băiat, încât seara îi masează ceafa lui Jen, şoptindu-i: Gândeşte-te la un băiat! Să fie băiat! Să fie băiat", a adăugat sursa.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg