Jennifer Lawrence şi iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, Darren Aronofsky, s-au despărţit

30 noiembrie, 2017
hepta 3093603 jpg jpeg

Formau un cuplu de mai bine de un an, un cuplu cu o diferenţă de vârstă de 20 de ani, dar se pare că relaţia lor a luat sfârşit.  Jennifer Lawrence (27) şi iubitul său celebru, regizorul Darren Aronofsky (48), şi-au încheiat povestea de dragoste, de vină fiind tocmai diferenţa de vârstă dintre cei doi. 

image

Au lucrat împreună  la cea mai nouă producţie "Mother!", în cadrul căreia Lawrence a fost actriţă principală, iar iubitul său , regizor. Mai mult, cei doi s-au afişat pentru prima dată în luna septembrie în timpul unui eveniment de promovare a peliculei lor, lăsându-se fotografiaţi pe covorul roşu.

image

La două luni după premiera filmului, din septembrie, Lawrence şi Aronofsky au decis să meargă pe drumuri separate, conform declaraţiilor unei surse pentru revista People: "Din moment ce acum au proiecte şi interese diferite, este mai greu să păstreze o relaţie, indiferent de tipul acesteia. Nu au fost niciodată destinaţi căsătoriei. S-au distrat, au împărtăşit multe credinţe şi s-au bucurat de ceea ce au putut învăţa unul de la celălalt". Aceeaşi sursă a spus că, în timp ce Lawrence şi Aronofsky erau " îndrăgostiţi", diferenţa de vârstă de aproape 20 de ani pare să fi jucat un rol decisiv în relaţia lor de cuplu. 

image

"E o diferenţă imensă de vârstă şi sunt oameni foarte diferiţi. Fiecare trebuie să privească spre viitor. Jen nu şi-a dat seama încă de cum va evolua viaţa ei. El are responsabilităţi în viaţă pe care ea încă nu le-a experimentat. Erau îndrăgostiţi, dar într-un mod egoist. Ea era atrasă de inteligenţa şi educaţia lui, iar el de talentul şi personalitatea ei. Au un respect uimitor unul faţă de celălalt, având în vedere diferenţa imensă de vârstă, dar lipsesc alte lucruri", a completat aceeaşi sursă pentru publicaţia citată.

Foto: Arhiva OK!Recente pe Ok! Magazine

Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}