Jennifer Lopez şi P.Diddy, din nou împreună?

29 iulie, 2011

Umblă vorba că artista îşi reaprinde relaţia cu fostul iubit Sean 'P. Diddy' Combs. Actriţa care a divorţat recent de Marc Anthony pare că se va întoarce la hip-hopperul cu care a avut o relaţie între 1999 şi 2001. Se zvoneşte

Umblă vorba că artista îşi reaprinde relaţia cu fostul iubit Sean 'P. Diddy' Combs. Actriţa care a divorţat recent de Marc Anthony pare că se va întoarce la hip-hopperul cu care a avut o relaţie între 1999 şi 2001.

Se zvoneşte că cei doi au luat recent cina împreună, iar după relaţia înflăcărată pe care artiştii au avut în trecut nu este exclus să urmeze o împăcare. În 1999 Jennifer şi cântăreţul de hip-hop erau împreună într-un bar din Manhattan când un foc de arme a avut loc între două grupuri rivale. Cuplul a fost înlăturat imediat de la locul faptei, însă Combs a fost apoi acuzat de posesie ilegală de arme.

Jennifer a avut apoi o relaţie foarte mediatizată cu actorul Ben Affleck, însă cuplul a anulat căsătoria cu doar cîteva ore înaintea ceremoniei. Totodată, artista a mai fost căsătorită în trecut cu Ojani Noa, actor şi coregraf.

Din scenă însă nu este exclus şi actorul William Levy, care apare în clipul piesei „I’m into you” al artistei şi despre care s-a zvonit că ar fi fost una dintre cauzele divorţului dintre Marc şi J.Lo.



Recente pe Ok! Magazine

Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti, Profimedia jpg
Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg
FotoJetGillian jpg
Paris Prince și Blanket Jackson GettyImages 2117918841 jpg
Salma Hayek și Valentina Paloma Pinault la Oscaruri, Getty (3) jpg
4 arnold schwarzenegger jpg jpeg
Shakira, GettyImages 2103262299 jpg
cameron diaz mama 51  jpg
FotoJetKateșiCatherine jpg
Shannen Doherty Kate Middleton jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Dan Negru, Florin Piersic, Leon Dănăilă jpg
Michelle Pfeiffer, Getty jpg
Kathy Hilton Paris și Nicky (2) png
FotoJetKate Piers jpg
supermodele de altădată jpg
Andra și invitații săi în concertul Tradițional, Arhivă personală jpg
Emmanuel Macron   Soazig de la Moissonniere (2) jpg