Jesse James dezvăluie că Sandra Bulock l-a înşelat

24 ianuarie, 2017
2010 Vanity Fair Oscar Party Hosted By Graydon Carter   Arrivals jpeg

Fostul soţ al Sandrei Bulock, Jesse James, a declarat că nu a fost singurul infidel în timpul celor 5 ani de mariaj. Gazda show-ului Monster Garage a luat cu asalt Twitter-ul cu mesaje de mustrare pentru cele care au participat la Marşurile Femeilor din întreaga lume şi a dezvăluit că nu a fost singurul care a înşelat în relaţia cu actriţa.

image

Duminică, James a postat pe Twitter: "Imaginaţi-vă dacă toate aceste femei s-ar gândi la persoanele fără adăpost din această ţară, la fel de mult cum se gândesc la ele", mesaj la care a primit imediat replică de la unul dintre utilizatori: "Doar imaginează-ţi dacă oamenii ca tine ar ţine suficient  la soţia încât să nu o înşele ....". Acest comentariu a stârnit imediat reacţia aspră a starului, care a lăsat să se înţeleagă că fosta soţie, câştigătoare de Oscar, ar fi fost şi ea infidelă în timpul căsătoriei."A fost infidelitate de ambele părţi, dulceaţă. Doar pentru că ţi se umezesc ochii la declaraţiile unei actriţe, asta nu înseamnă că ea nu îşi va înşela soţul".

image

James, 47 de ani, şi Bullock s-au despărţit în 2010, la scurt timp după ce Sandra a câştigat Premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă cu filmul "The Blind Side". Înainte să divorţeze, cei doi începuseră procesul de adopţie pentru un băieţel, Louis Bardot, dar după despărţire, actriţa a finalizat adopţia de una singură.

Jesse şi-a recunoscut public vina că s-a ajuns la divorţ, deoarece şi-a înşelat soţia în nenumărate rânduri. Acum revine cu noi dezvăluiri despre cât de credincioasă a fost Sandra în cei cinci ani de mariaj.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg