Jessica Simpson, aventură cu un fan?

12 septembrie, 2011

Un admirator înfocat de-ai vedetei s-a apucat să scrie o carte despre idila pe care acesta susţine c-a avut-o cu idolul său. Fanul obsedat al Jessicăi a găsit o altă metodă de-a atrage atenţia cântăreţei

Un admirator înfocat de-ai vedetei s-a apucat să scrie o carte despre idila pe care acesta susţine c-a avut-o cu idolul său.

Fanul obsedat al Jessicăi a găsit o altă metodă de-a atrage atenţia cântăreţei (făcând abstracţie de clasica încălcare a proprietăţii vedetei): a scris o carte despre „amorul nebun” care s-a petrecut între ei, cu toate că totul a avut loc doar în imaginaţia lui. Cei doi presupuşi amorezi nici măcar nu s-au întâlnit niciodată.

Adevărul e că Simpson a avut de-a face cu un anume Marce William Burchell de ceva ani încoace, bodyguarzii ei având chiar un profil robot al acestuia, pentru a-l identifica mai uşor de cel care e un posibil pericol pentru Jessica.

Cartea în cauză poartă titlul „Adevărata poveste a încercării Jessicăi Ann Simpson, întinse pe 22 luni, de-a seduce un bărbat însurat – viaţa ei sexuală secretă şi foarte activă. Volumul I”, are 30 de pagini şi se vinde în momentuld e faţă pe Amazon.com cu 29, 99 dolari.

Cei de la

l-au contactat pe „autor” în legătură cu „relaţia” sa cu Jess, iar el a răspuns: „Am scris această carte nu ca să-i fac ei rău, ci pentru a mă vindeca de durerea suferită în urma traumei pe care mi-a cauzat-o ea, tratându-mă atât de crud.”

Foto: guliver/getty imagesRecente pe Ok! Magazine

Hunter Biden, fiul cel mic al presedintelui Joe Biden   Profimedia (2) jpg
Printul Harry si Elton John   Profimedia (1) jpg
Adina Galupa Eady si sotul sau, muzicianul Frank Eady (4) jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 sezon 13 foto Antena 1 jpg
luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg