Jessica Simpson îşi amână iar nunta

3 noiembrie, 2011

Luna aceasta se împlineşte un an de când blondina a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Eric Johnson, însă dă semne clare că n-are nicio intenţie să se grăbească spre altar.

Luna aceasta se împlineşte un an de când blondina a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, Eric Johnson, însă dă semne clare că n-are nicio intenţie să se grăbească spre altar.

În noiembrie anul trecut, Jessica s-a logodit cu fostul sportiv Eric Johnson şi era tare încântată să devină soţia acestuia. Însă, ne-a lăsat în expectativă un an întreg şi nici vorbă de nuntă nici până-n ziua de azi. Adevărul e că, între timp, Simpson a rămas gravidă, fiind acum însărcinată în aproximativ şase luni. Un moment prielnic pentru unirea destinului ei cu al celui pe care îl iubeşti, am zice. Când colo, nici vorbă!

„Sunt foarte fericiţi în legătură cu sarcina. N-au plănuit-o, dar nici n-au fost nefericiţi când au descoperit că vor deveni părinţi”, susţine o sursă apropiată vedetei. Iar din cauza sarcinii, cei doi logodnici nu se mai concentrează acum asupra organizării nunţii, care, cel mai probabil, va avea loc după naşterea copilului.Recente pe Ok! Magazine

Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg
Radu Valcan Insula iubirii (2) jpg
rafael nadal sora profimedia 0697387969 jpg
fiica lui Razvan Simion Ianca Simion (1) jpg
Pink mesaj pentru sustinatorii anti avort  (4) jpg
sharon stone profimedia 0481253175 jpg
Lelut Vasilescu a murit trupa Compact in doliu jpg