Jessie J, capabilă de miracole

21 august, 2012

Se pare că vedeta britanică are o voce atât de pătrunzătoare, încât poate învia morţii. Sau măcar să-i readucă la viaţă pe cei aflaţi în comă.

Se pare că vedeta britanică are o voce atât de pătrunzătoare, încât poate învia morţii. Sau măcar să-i readucă la viaţă pe cei aflaţi în comă.

Să fie oare numai o coincidenţă că exact în momentul în care Jessie J se afla la căpătâiul unei fetiţe în comă, pacienta să-şi revină? Tot ce se poate, însă, la fel de bine e posibil ca solista să fi atins un punct sensibil al fetiţei în discuţie şi ea să iasă în comă, din acest motiv. S-au mai întâlnit astfel de cazuri.

Tyla Atkin, în vârstă de şase ani, a fost implicată într-un accident auto în aprilie, care i-a cauzat numeroase răni grave, în urma cărora a intrat în comă. După accidentul respectiv, Jessie a vizitat spitalul în care era internată Tyla. Impresionată de caz, cântăreaţa a început să-i fredoneze fetiţei melodia sa preferată, „Rainbow“. Şi minunea s-a întâmplat: Tyla a început să dea semne că-şi revine!Recente pe Ok! Magazine

DJ markus Schulz Untold si Adina Butar copil Miami (7) jpg
Adrian Nastase in Grecia jpg
Mihail Gorbaciov ultimul lider sovietic (5) jpg
Cristina Balan si a retras copiii cu sindrom Down de la scoala (1) jpg
mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg