J.Lo şi Marc Anthony, despărţiţi şi de scientologie

14 august, 2011

Motivele de ceartă dintre cei doi soţi aflaţi acum în divorţ continuă să iasă la iveală ca ciupercile după ploaie, încât faptul că au rezistat împreună şapte ani pare deja un record impresionant. Devotamentul lui Jennifer faţă de

Motivele de ceartă dintre cei doi soţi, aflaţi acum în divorţ, continuă să iasă la iveală ca ciupercile după ploaie, încât faptul că au rezistat împreună şapte ani pare deja un record impresionant.

Astfel, pe lângă gelozia şi posesivitatea lui Marc ori procesul cu Ojani Noa (fostul ei soţ), iată că şi devotamentul lui Jennifer faţă de Biserica Scientologică a fost un măr al discordiei. Pe Marc acest lucru îl scotea din sărite, portoricanul fiind deranjat o dată-n plus de faptul că soţia lui era atât de influenţată de bunii ei prieteni, Tom Cruise şi Katie Holmes, scientologi de frunte. Mai mult, dorinţa ei de a-i trimite pe gemenii Max si Emme la o şcoală scientologică a provocat numeroase certuri între Jen şi Marc, cântăreaţa afirmând, de altfel, şi într-un interviu că n-ar deranja-o ca cei doi copii ai săi să primească o astfel de educaţie. "Jennifer şi Marc luau foc când ajungeau la acest subiect. Ea a fost dintotdeauna mai dedicată acestei biserici decât el. Marc nu era un mare fan al scientologiei, iar asta le-a cauzat probleme", a declarat şi o sursă apropiată fostului cuplu.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei si logodnica lui, Naomi Hedman, la Chefi la cutite 5   captura video jpg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg
leo profi jpg
nicole kidman, tom cruise jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg