J.Lo vrea un copil cu Casper Smart?

7 mai, 2012

Diva, care îşi afişează cu orice ocazie fericirea alături de toyboy-ul ei, şi-a pus pe gânduri fanii cu declaraţiile sale recente

Diva, care îşi afişează cu orice ocazie fericirea alături de toyboy-ul ei, şi-a pus pe gânduri fanii cu declaraţiile sale recente.

Jennifer Lopez a afirmat că ar fi o adevărată binecuvântare să mai facă un copil. Se referea oare la faptul că nu mai e aşa uşor să rămâi însărcinată după 42 de ani, vârsta pe care o are acum? Ori la dorinţa de a avea un copil cu dansatorul ei, Casper Smart? Sau poate, dacă ar fi să ne distanţăm total de context, o fi fost o simplă declaraţie de PR, având în vedere că J.Lo joacă în pelicula ce va lansată în curând, What to Expect When You're Expecting, despre cinci cupluri care se pregătesc pentru experienţa de a deveni părinţi.

"Ar fi o binecuvântare să devin mamă din nou. Copiii îţi dau atâta bucurie şi fericire şi te readuc cu picioarele pe pământ", a spus vedeta pentru o revistă americană. Şi toţi ochii s-au îndreptat deja către iubitul artistei, Casper Smart, cu 18 ani mai tânăr decât ea, singurul posibil tătic din peisaj... Cel puţin acum, când relaţia lor pare să meargă atât de bine. Ba chiar mai bine decât s-ar fi aşteptat cineva: revista Us Weekly scrie că Jennifer şi-ar dori să se mărite cu Smart. "A început deja să le spună prietenilor că vrea să-l ia de bărbat", a afirmat o sursă din anturajul ei pentru publicaţia amintită.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Stephan Pelger jpg
Kim Kardashian  jpg
Chef Cătălin Scărlătescu jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg