John Travolta face tot mai multe victime 

22 mai, 2012

După ce actorul a fost acuzat de trei bărbaţi pentru agresiune sexuală, alţi patru oameni au ieşit la iveală cu mărturii asemănătoare.

După ce actorul a fost acuzat de trei bărbaţi pentru agresiune sexuală, alţi patru oameni au ieşit la iveală cu mărturii asemănătoare.

Numărul celor presupus agresaţi sexual de Travolta a crescut acum la şapte. Cel de-al doilea maseur care a ieşit în faţă şi-a regândit „atacul” la adresa actorului şi şi-a angajat un nou avocat, pe Gloria Allred, cel de-al treilea terapeut pretinde că a avut o noapte plină de pasiune cu John în 1997. Au urmat apoi un angajat al unui hotel din Seattle şi un alt maseur din Miami. Apoi, până la şapte aşazis victim n-a fost decât un pas de făcut.

„Am început să-i fac masaj, iar el îşi tot ridica posteriorul în aer. Am încercat să fac tot ce-am putut pentru a-i distrage atenţia de la ce-i trecea lui prin minte atunci, dar el a devenit agresiv şi m-a apucat de mână”, a declarat unul dintre cei şapte bărbaţi. După masaj, Travolta a început să se masturbeze şi i-a spus angajatului: „E OK, poţi s-o faci şi tu. Nimeni nu va afla.”Recente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg