Johnny Depp, conflict cu producătorii "Piraţii din Caraibe 5". Cariera sa este în pericol

28 aprilie, 2017
ABC's Coverage Of The D23 Expo 2015 jpeg

Divorţul  lui Johnny Depp de Amber Heard îl poate costa scump de data aceasta. Se pare că uriaşul scandal mediatic iscat de fosta soţie şi acuzaţiile acesteia de violenţă fizică şi abuz îndreptate spre Depp i-au cam pătat imaginea actorului în ultima vreme.

Scandalurile din ultima vreme i-au distrus reputaţia lui Johnny.

Johnny Depp şi producătorii de la Disney au negociat la cuţite timp de două luni detaliile legate de proiectele pe care le au împreună. Au fost două lucruri esenţiale pe seama cărora s-a discutat - promovarea noii producţii a seriei Piraţii din Caraibe - Dead Men Tell No Tales, fără a mai fi împlicat în scandaluri de orice natură, altfel Depp nu-şi va mai găsi un loc în vreun proiect Disney în viitor. Se pare că producătorii sunt foarte furioşi de faptul că terfelirea numelui lui Depp le-au afectat foarte grav vânzările.

Scandalul lu fosta soţie îl poate costa cariera în actorie.

O sursă a declarat pentru Radar Online: "Mulţi dintre regizorii din studio sunt încă foarte furioşi după toate piedicile pe care le-au întâmpinat în timpul filmărilor pentru Piraţii din Caraibe 5 şi au spus destul de clar că nu mai au niciun interes să lucreze în continuare cu el. Cota lui a scăzut şi este un dezastru."

În timpul filmărilor, Johnny a trebui să zboare înapoi în Statele Unite pentru o intervenţie chirurgicală de urgenţă la deget, incidentul cu pricina costând echipa de producţie milioane de dolari. Bugetul filmului se estima a fi de peste 70 de milioane de dolari, dar se pare că acum este cu mult depăşit, din cauza lui Depp."A dat peste cap în totalitate bugetul deja foarte mare pentru film", a scris Radar Online.

Pitt s-a accidentat în timpul filmărilor pentru Piraţii din Caraibe 5.

În plus, întregul fiasco cu Johnny, fosta soţie, Amber Heard, şi guvernul australian, a fost ceva ce a ameninţat bugetul Disney pentru acest film. Se tem de un alt scandal cu Johnny Depp, care ar putea ruina lansarea noii producţii - aşa cum s-a întâmplat cu acuzaţiile de abuz ale lui Amber în timp ce actorul promova filmul Alice in Wonderland - care au dus la presiuni pentru Johnny de a face testul pentru depistarea consumului de droguri, pe care chiar a refuzat să îl facă. În schimb, el a fost de acord cu apariţiile sobre în timpul turneului de presă şi al premierelor."

Actorul a ajuns de nerecunoscut. (Hepta)

Ce-i drept, Depp a trecut prin schimbări foarte mari în ultimele luni, devenind foarte serios şi slăbind aproape 7 kilograme din cauza băuturii.  "Bea zilnic două până la cinci sticle de vin, începând de la prânz, să nu mai punem la socoteală clipele grele prin care trece", a adăugat aceeaşi sursă. Depp şi Disney au nevoie disperată ca filmul Piraţii din Caraibe 5 să devină un succes, pentru a aduce un profit de cel puţin 800 de milioane de dolari.

Foto: Getty, Hepta, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate