Johnny Depp, infidel lui Amber Heard?

23 iunie, 2016
johnny depp GettyImages 533869492 jpeg

Divorţul lor a fost unul care ne-a luat prin surprindere. De când au anunţat că se despart, toată lumea a încercat să găsească o explicaţie pentru neînţelegerile din căsnicia lor, mai ales că tot timpul au dat senzaţia unui cuplu fericit.

O sursă susţine că Johnny i-ar fi fost infidel

Ei bine, acum a ap─ârut o teorie cum c─â Johnny Depp i-ar fi fost infidel so┼úiei sale ┼či de aceea s-au certat at├ót de aprig ace┼čtia. Nu ┼čtim c├ót de adev─ârat─â este aceast─â informa┼úie, fiind f─âcut─â public─â de c─âtre o surs─â citat─â de E! News, ├«ns─â dac─â ar fi confirmat─â am ├«n┼úelege mai u┼čor ruptura rela┼úiei. ÔÇŁA fost cauza unei dispute mariÔÇŁ, a declarat respectiva surs─â.

ÔÇŁJohnny ┼či-a petrecut noaptea ├«n ora┼č, iar Amber a avut senza┼úia c─â so┼úul ei a fost cu cineva. L-a ├«ntrebat, iar el a explodat, a ├«nceput s─â ┼úipe la ea, s─â alerge dup─â ea pe sc─âri, iar Amber era cu adev─ârat speriat─âÔÇŁ, a mai povestit acea persoan─â.

Contactat pentru un răspuns, purtătorul de cuvânt al actorului a declarat că nu vrea să facă niciun fel de comentariu pe baza acestui subiect.