Johnny Depp nu vrea scene de sex cu Angelina Jolie

9 noiembrie, 2010

Actorul are pretenţia ca scena lui sexy cu frumoasa brunetă să fie tăiată din filmul „The Tourist”, pentru a nu o supăra pe iubita lui, Vanessa Paradis, care-i geloasă pe iubita lui Brad Pitt.

Actorul are pretenţia ca scena lui sexy cu frumoasa brunetă să fie tăiată din filmul „The Tourist”, pentru a nu o supăra pe iubita lui, Vanessa Paradis, care-i geloasă pe iubita lui Brad Pitt.

Se pare că Vanessei Paradis nu i-a convenit din start colaborarea lui Johnny Depp cu Angelina Jolie, pentru pelicula „The Tourist”. Ea s-a temut de la bun început că partenera lui Brad Pitt va încerca să i-l fure de sub nas pe iubitul ei. Un apropiat de-ai lui Depp este de părere că Vanessa a încercat la începutul anului să-i impună iubitului ei să nu se implice deloc în realizarea acestui film. N-a avut câştiga de cauză atunci şi Johnny şi-a dat acordul că va începe lucrul alături de superba lui colegă de platou. Pe parcursul filmărilor, l-au cuprins remuşcările pe actor şi a cerut ulterior ca scena sexy dintre el şi Angelina să fie scoasă la montaj, pentru a nu-i pricinui vreo suferinţă mamei celor doi copii ai săi. „L-a tot bătut la cap pe Johnny şi până la urmă l-a convins să aibă o discuţie cu producătorii filmului pentru a scoate scena hot de la duş. El le-a spus acestora că asemenea cadre nu fac decât să dea un aer ieftin filmului. Şi e posibil ca producătorii să-i facă pe plac”, a declarat o sursă.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg