Johnny Depp şi Amber Heard au deja probleme în căsnicie?

21 aprilie, 2015
amber heard 0 jpeg

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit civil în februarie, în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii organizate în casa în care cei doi locuiesc. Însă, la puţin timp după acest eveniment fericit, zvonurile au şi-nceput să apară

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit civil în februarie, în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii organizate în casa în care cei doi locuiesc. Însă, la puţin timp după acest eveniment fericit, zvonurile au şi-nceput să apară: ba că distanţa le afectează relaţia, ba că apucăturile lui Johnny pune căsnicia celor doi în pericol.

Ce-i drept, au fost cam scumpi la vedere după acea ceremonie! Dar, iată, că la două luni de la nuntă, cei doi şi-au făcut apariţia pe aeroportul din Brisbane, Australia, ţinându-se de mână, dând de înţeles că zvonurile răutăcioase sunt doar ... zvonuri!

Cei doi, îmbrăcaţi lejer, au păşit relaxaţi spre avion şi au făcut cu mâna mulţimii care venise să-i salute.

image

Săptămânile trecute, People.com titra că cei doi duc o viaţă separată şi că nu mai e mult până la un divorţ răsunător. De asemenea, s-a zvonit că motivul pentru care nu au mai apărut împreună de la nuntă este că Johnny este internat într-o clinică de reabilitare pentru a se pregăti pentru noua peliculă la care urmează să filmeze.

Însă, de departe cel mai şocant este zvonul potrivit căruia Amber îl înşeală pe Johnny cu lesbiana Io Tillett Wright, alături de care şi-a petrecut ziua de naştere(pe 15 aprilie), în New York.



Recente pe Ok! Magazine

CRBL instagram jpg
Sarah Jessica Parker, Profimedia (2) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, Getty Images (4) jpg
Bridgerton, GettyImages (1) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
FotoJet Hailey jpg
Naomi Campbell la Cannes profimedia 0873394238 jpg
Brooke Shields în 2024, Profimedia (1) jpg
Maia Morgenstern, nou film (2) jpeg
Elizabeth Hurley, GettyImages (1) jpg
FotoJet Cannes 1 zi jpg
FotoJet Măruță jpg
Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg
Deva Cassel și Monica Bellucci FotoJet (3) jpg
FotoJet Albu jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Smiley Foto PR jpg
Kris Jenner, GettyImages (2) jpg