Johnny Depp şi Amber Heard au deja probleme în căsnicie?

21 aprilie, 2015
amber heard 0 jpeg

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit civil în februarie, în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii organizate în casa în care cei doi locuiesc. Însă, la puţin timp după acest eveniment fericit, zvonurile au şi-nceput să apară

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit civil în februarie, în Los Angeles, în cadrul unei ceremonii organizate în casa în care cei doi locuiesc. Însă, la puţin timp după acest eveniment fericit, zvonurile au şi-nceput să apară: ba că distanţa le afectează relaţia, ba că apucăturile lui Johnny pune căsnicia celor doi în pericol.

Ce-i drept, au fost cam scumpi la vedere după acea ceremonie! Dar, iată, că la două luni de la nuntă, cei doi şi-au făcut apariţia pe aeroportul din Brisbane, Australia, ţinându-se de mână, dând de înţeles că zvonurile răutăcioase sunt doar ... zvonuri!

Cei doi, îmbrăcaţi lejer, au păşit relaxaţi spre avion şi au făcut cu mâna mulţimii care venise să-i salute.

image

Săptămânile trecute, People.com titra că cei doi duc o viaţă separată şi că nu mai e mult până la un divorţ răsunător. De asemenea, s-a zvonit că motivul pentru care nu au mai apărut împreună de la nuntă este că Johnny este internat într-o clinică de reabilitare pentru a se pregăti pentru noua peliculă la care urmează să filmeze.

Însă, de departe cel mai şocant este zvonul potrivit căruia Amber îl înşeală pe Johnny cu lesbiana Io Tillett Wright, alături de care şi-a petrecut ziua de naştere(pe 15 aprilie), în New York.Recente pe Ok! Magazine

Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia