Johnny Depp şi Amber Heard se căsătoresc săptămâna viitoare!

30 ianuarie, 2015

Având în vedere că s-au logodit acum 13 luni, toată lumea aşteaptă fericitul eveniment din viaţa lui Johnny Depp şi a manechinului Amber Heard. Însă, iată că aşteptarea a luat sfârşit. Potrivit unor apropiaţi de-ai cuplului, cei doi se vor căsători săptămâna viitoare.

Având în vedere că s-au logodit acum 13 luni, toată lumea aşteaptă fericitul eveniment din viaţa lui Johnny Depp şi a manechinului Amber Heard. Iată, aşadar, că aşteptarea a luat sfârşit. Potrivit unor apropiaţi de-ai cuplului, cei doi se vor căsători săptămâna viitoare.

Fără amânare! Johnny Depp o va duce la altar pe Amber Heard la începutul lunii februarie. Ceremonia este deja planificată şi va avea loc în Bahamas, pe insula privată a celebrului actor. La petrecere vor asista 50 de invitaţi, probabil prieteni apropiaţi şi familiile celor doi, cel puţin asta spun cei de la publicaţia New York Post.

Se pare că Johnny Depp (51) s-a hotărât în sfârşit să-şi ducă la bun sfârşit promisiunea făcută lui Amber Heard (28) de a o lua de soţie. În ultima vreme, cei doi sunt uniţi ca niciodată şi pare că au reuşit să lase deoparte orice neînţelegere care ar putea sta în calea fericirii lor.

Având un program foarte stufos, plin de filmări şi de evenimente de promovare a peliculei Mortdecai, Johnny Depp a găsit răgaz tocmai pe 7-8 Februarie pentru a oficializa relaţia dintre el şi frumoasa Amber.

Potrivit aceloraşi surse, Amber Heard va purta la fericitul eveniment o rochie de mireasă creată de designerul Stella McCartney.

Sursă foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg
Nadine jpg