Joshua Sasse a inşelat-o pe Kylie Minogue. Iată dovezile!

6 februarie, 2017
kylie minogue jpg jpeg

Săptămâna trecută, Kylie Minogue anunţa cu mare durere în suflet că relaţia ei cu actorul Joshua Sasse a ajuns la sfârşit. La doar câteva zile de la acest moment, în presa internaţională au apărut câteva cadre care îi întăresc decizia de a pune punct logodnei.

Ieri, presa de scandal titra că Joshua Sasse i-a fost infidel celebrei cântăreţe încă de la o lună de la logodna lor. Da, au apărut unele fotografii, surprinse în martie 2016, în care Joshua este foarte apropiat de o femeie a cărei identitate nu este cunoscută deocamdată.

Joshua, surprins în ipostaze tandre cu o femeie misterioasă

Chipurile, actorul a înşelat-o pe Kylie la doar o lună după ce cei doi au anunţat că s-au logodit printr-un anunţ în ziar. În fotografiile respective, Joshua apare îmbrăţişând şi sărutând o altă femeie, cu care petrecuse trei ore într-un pub în Londra.

Desigur, cu toţii se-ntreabă cum de au ieşit la iveală aceste cadre tocmai acum, şi nu atunci când au fost surprinse. Ei bine, în acest sens nu există un răspuns, dar e clar că aceste imagini demonstrează că Joshua i-a fost infidel lui Kylie.

Amintim că surse din anturajul lui Kylie au declarat că actriţa a simţit că este înşelată şi, prin urmare, a decis să pună punct relaţiei. Cântăreaţa suspecta că cea care i-a tulburat fericirea în cuplu este o actriţă de origine spaniolă, pe nume Marta Milans, de care Joshua s-ar fi apropiat în ultimele luni.

Marta Milans

 ”Ea început să-l suspecteze pe Joshua în jurul sărbătorilor de iarnă, dar certurile au început încă din noiembrie. El era în Londra şi era cu Marta. Ea era îngrijorat că s-a întâlnit cu ea şi că i-a fost infidel. Acum, Kylie a aruncat şi inelul de logodnă. Nu vrea decât să meargă mai departe şi să uite tot”, a declarat o sursă din anturajul cântăreţei.

foto: captură DailyMail.co.ukRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg