Jude Law, relaţie cu psiholoaga lui?

3 iunie, 2015
jude law  jpeg

La trei luni de când a devenit pentru a cincea oară tată, Jude Law pare dispus să înceapă o nouă relaţie. Însă, în mod surprizător femeia care l-a făcut să se deschidă din nou în faţa iubirii nu este mama mezinului său, Catherine Harding,

La trei luni de când a devenit pentru a cincea oară tată, Jude Law pare dispus să înceapă o nouă relaţie. Însă, în mod surprizător femeia care l-a făcut să se deschidă din nou în faţa iubirii nu este mama mezinului său, Catherine Harding, ci psiholoaga actorului, Dr. Phillipa Coan, potrivit DailyMail.

Luna trecută, Jude Law şi-a făcut apariţia pe covorul roşu la un eveniment alături de psiholoaga sa, o blondă superbă care a captat imediat privirile celor din jur. În vârstă de doar 29 de ani, Phillipa i-a fost aproape actorului în ultima perioadă, iar asta a dat de bănuit tuturor.

image

O sursă din anturajul actorului confirmă faptul că Jude Law este interesat de frumoasa blondă: ”Este serios în ceea ce-o priveşte. Îi place la nebunie că Pillipa este atât de inteligentă, dar şi că nu face parte din lumea showbizului. Îşi doreşte cu disperare că această relaţie să meargă.”

Sursă foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

nicole kidman, tom cruise jpg
Printul Nikolai al Danemarcei la 23 de ani (2) jpg
nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg