Juliette Lewis, adepta violenţei?

6 aprilie, 2010

A dus întotdeauna o viaţă palpitantă, dar imaginile violente cu Juliette Lewis care au circulat pe net i-au uimit chiar şi pe fanii actriţei obişnuiţi cu temperamentul ei înfocat. Actriţa, devenită şi cântăreaţă, pregăteşte un videoclip în care îşi va etala aptitudinile fizice. După ce s-a antrenat intens cu instructorul de box thailandez Roxy Richardson, vedeta din „Născuţi pentru a fi asasini” a filmat clipul pentru melodia „Terra Incognita”.

A dus întotdeauna o viaţă palpitantă, dar imaginile violente cu Juliette Lewis care au circulat pe net i-au uimit chiar şi pe fanii actriţei obişnuiţi cu temperamentul ei înfocat.

Actriţa, devenită şi cântăreaţă, pregăteşte un videoclip în care îşi va etala aptitudinile fizice. După ce s-a antrenat intens cu instructorul de box thailandez Roxy Richardson, vedeta din „Născuţi pentru a fi asasini” a filmat clipul pentru melodia „Terra Incognita”. Pentru a oferi fanilor ei o avanpremieră a noului single, Juliette a postat pe Twitter imagini din culisele filmărilor, care o arată pe aceasta cu nasul plin de sânge. Imaginea actriţei a fost realizată cu ajutorul machiajului, bătăile fiind toate regizate. Comentariul lui Juliette despre cât de bine s-a distrat la filmări i-a mai liniştit pe admiratorii actriţei, care au fost iniţial şocaţi de chipul ei vânăt.Recente pe Ok! Magazine

Ronaldo Georgina GettyImages 1245965829 jpg
Roxana Hulpe
Shiloh Jolie Pitt, Profimedia (2) jpg
J Lo își vinde vila din Bel Air, profimedia 0753757120 jpg
Jill Biden si Regina Rania   Instagram jpg
Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}