Justin Bieber a părăsit-o pe fiica lui Lionel Richie?

20 septembrie, 2016
colaj relatie justin bieber sofia richie jpeg

Nu-l vedem prea bine pe Justin Bieber dacă aceste zvonuri se dovedesc a fi adevărate. Cel puţin nu acum, când chiar Lionel Richie şi-a dat binecuvântarea ca fiica sa, Sofia, să aibă o relaţie cu artistul.

Sofia a fost văzută, în ultima vreme, cu mai mulţi tineri, însă niciunul dintre ei nu era Justin Bieber.

Acum câteva săptămâni, fotografiile cu Sofia şi Justin în diverse vacanţe nu încetau să apară. Cei doi îşi petreceau mai tot timpul împreună, iar Biebs a intrat într-un conflict chiar cu fanii săi pentru a-i lua apărarea iubitei sale. Dar ce spunem noi aici, Bieber s-a certat până şi cu fosta iubită, Selena Gomez, de dragul Sofiei, cu care, speram noi, să aibă o relaţie mai lungă de o lună.

Ei bine, potrivit ”TMZ”, Justin şi Sofia deja nu mai formează un cuplu, ei nemaifiind văzuţi împreună de pe 29 august, când paparazzi i-au surprins în vacanţă în Mexic. Deci, asta să fi fost tot? Câteva vacanţe şi plimbări cu maşina?

Bieber a fost văzut zilele trecute prin Germania, iar acum se află în Franţa

Ipoteza despărţirii este susţinută şi de fotografiile recente obţinute de paparazzi cu cei doi, aflaţi în locuri total diferite în ultima perioadă. Justin, de exemplu, a fost văzut în ultima săptămână în Germania şi Franţa, iar Sofia petrecând de zor alături de alţi tineri, prin Malibu.

Poveste se complică, însă, Us Weekly susţinând că Justin a lăsat-o moartă cu Sofia şi că încearcă cu disperare să dea de fosta iubită, cântăreaţa Selena Gomez, care se pare că şi-a schimbat numărul de telefon şi şi-a rugat prietenii să nu i-l dea cântăreţului. Aşadar, să mai fie ceva sentimente între cei doi şi de aceea Justin a părăsit-o pe Sofia? Rămâne de văzut!

foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
FotoJet Ben jpg
Oprah jpg
Joe Biden, captură video
Al Di Meola jpg
FotoJet Bradley jpg
Rihanna, look nou, Profimedia (4) jpg
Ben Affleck și Jennifer Lopez, profimedia 0774735387 jpg
Tudor Constin Altceva cu Adrian Artene png
gimnasta Diana Bulimar   pictorial OK, Sorin Stana (1) JPG
Bon Jovi Familie PNG
nunta gimnastei Larisa Iordache cu Cristian Chirita   Instagram  (4) jpg
Dan Negru jpg
Disney   Becoming Karl Lagerfeld   Daniel Bruhl Theodore Pellerin (3) jpg
FotoJet Feli jpg
FotoJet Năstase jpg
George Clooney si Amal jpg
jennifer lopez ben affleck casa noua profimedia getty jpg