Justin Bieber are deja un copil?

2 noiembrie, 2011

Una dintre fanele tânărului insistă că i-a făcut un copil, după o aventură consumată în culise, iar acum îl dă în judecată pentru recunoaşterea paternităţii copilului.

Una dintre fanele tânărului insistă că i-a făcut un copil, după o aventură consumată în culise.

Deşi face cuplu cu Selena Gomez şi, la un moment dat, s-a zvonit chiar că iubita lui ar fi fost însărcinată, tabloidele au scos la iveală faptul că Justin Bieber ar fi avut o iubită secretă, o tânără de 20 de ani, care acum pretinde că i-a şi născut un copil.

Cum Bieber refuză să confirme aventura, dar şi paternitatea copilului care deja a împlinit 3 luni, Mariah Yeater i-a intentat un proces prin care vrea să-l oblige să facă testul de paternitate doveditor şi să-i plătească pensia alimentară pentru creşterea copilului.

Potrivit declaraţiilor fetei, relaţia dintre cei doi s-ar fi consumat în culisele unui concert susţinut de acesta, pe 25 octombrie 2010 la Staples Center. „Imediat, ne-am dat seamă că suntem atraşi iremediabil unul de celălalt şi am începur să ne sărutăm“, povesteşte Mariah Yeater. „Apoi, Justin Bieber mi-a sugerat să mergem într-un loc mai retras, unde putem fi singuri. Am fost de-acord şi am mers cu el în zona privată, unde mi-a spus că vrea să facă dragoste cu mine şi că, pentru el, ar fi prima oară când se întâmplă acest lucru“, continuă ea şirul destăinuirilor. „Când am intrat, comportamentul lui s-a schimbat brusc. A început să mă atingă şi să-mi spună cât de mult vrea să fiu a lui. I-am cerut să folosească un prezervativ, dar a insistat că nu vrea pentru asta este prima lui experienţă şi că vrea să simtă totul“.

Reprezentatul lui Justin a ţinut să declare că „e păcat că cineva încearcă să fabrice astfel de declaraţii răutăcioase, defăimătoare şi, mai ales, false“.

Mariah avea 19, iar Bieber doar 16, la data presupusei aventuri. În aceste condiţii, dacă paternitatea copilului va fi probată, avocaţii artistului ar putea invoca faptul că el era minor şi că presupusa mamă a copilului său a profitat de el şi este pasibilă de pedeapsă pentru corupere de minori.

Prima înfăţişare în instanţă e programată să aibă loc pe 15 decembrie.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg