Justin Timberlake şi Jessica Biel au deja probleme în căsnicie?

7 ianuarie, 2014

La doi ani de la căsătorie, Justin Timberlake şi Jessica Biel se confruntă deja cu probleme în căsnicie, în presă apărând speculaţii referitoare la divorţul celor doi, din cauza infidelităţilor lui Justin. "Justin şi Jessica se ceartă din cauza lungilor absenţe ale acestuia de acasă, plecat în turnee, a refuzului său

La doi ani de la căsătorie, Justin Timberlake şi Jessica Biel se confruntă deja cu probleme în căsnicie, în presă apărând speculaţii referitoare la divorţul celor doi, din cauza infidelităţilor lui Justin.

"Justin şi Jessica se ceartă din cauza lungilor absenţe ale acestuia de acasă, plecat în turnee, a refuzului său de a întemeia o familie şi a presupuselor sale legături cu alte femei. Chiar dacă el spune că nu a înşelat-o, ea este extrem de suspicioasă şi vrea să ştie ce anume poate folosi la proces împotriva lui dacă se va ajunge aici", a declarat o sursă pentru ediţia americană a revistei OK!.

De asemenea, Jessica Biel îşi doreşte copii, în timp ce soţul ei ezită încă în această privinţă, iar absenţa actriţei din public, în timpul apariţiei lui Timberlake la emisiunea "Saturday Night Live", a alimentat speculaţiile conform cărora cuplul s-ar confrunta cu probleme serioase în căsnicie.

Jessica Biel şi Justin Timberlake s-au căsătorit pe 19 octombrie 2012, într-o ceremonie restrânsă, care a avut loc în Borgo Egnazia, din sudul Italiei.Recente pe Ok! Magazine

Campioni români la Sportivul Anului 2022 jpg
Pamela Anderson despre placerile in 3 ale lui Jack Nicholson   Profimedia jpg
Corina Ungureanu jpg
Cindy Crawford, Getty (2) jpg
Damian Drăghici 2 jpg
Pamela Anderson, Getty (1) jpg
Angelina Jolie  sursa   Profimedia jpg
GettyImages Pique jpg
echipa gimnastelor Diana Bulimar si Larisa Iordache a fost eliminata de la America Express   Antena 1 (3) jpg
premiile oscar jpeg
Paris Hilton copil  sursa   Instagram, GettyImages jpg
Jenna Ortega GettyImages 1442142599 (3) jpg
WRS (2) jpg
Kylie Jenner si Naomi Campbell in show ul de moda Schiaparelli jpg
INNA  WHITE7799 jpg
Riley Keough și Lisa Marie GettyImages 862165928 jpg
FotoJetLisa jpg
Thomas Anders si Dieter Bohlen de la Modern Talking GettyImages 544975907 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}