Kanye West a cumpărat deja verighetele?

19 august, 2013

Rapperul american pare foarte hotărât s-o ia de soţie pe vedeta de reality show Kim Kardashian, cu toate că gurile rele trâmbiţau despărţirea lor inevitabilă.

Rapperul american pare foarte hotărât s-o ia de soţie pe vedeta de reality show Kim Kardashian, cu toate că gurile rele trâmbiţau despărţirea lor inevitabilă.

După ce a născut în iulie o fetiţă, North West, alintată Nori, Kim se pregăteşte pentru un alt eveniment major: căsătoria cu tatăl micuţei, Kanye West.

Potrivit unor martori, rapperul s-ar fi ocupat deja de verighete, fiind surprins într-un magazin de bijuterii din Beverly Hills. El ar fi intrat într-un boutique Cartier, unde s-ar fi uitat la o verighetă cu un diamant încastrat pentru logodnica lui.

„Kanye studia cu atenţie toate inelele de căsătorie, ca şi cum s-ar pregăti să ia o mare decizie. Şi când spun «mare», mă refer chiar la ceva mare, cântăreţul se uita la cele mai mari şi mai scumpe diamante din întreg magazinul“, a declarat o sursă pentru site-ul X17.com.

Rapperul, în vârstă de 36 de ani, a părăsit magazinul fără a avea asupra lui o pereche de verighete, însă a folosit cardul de credit şi se speculează că ar fi comandat un inel special pentru logodnica lui, Kim Kardashian, care a mai fost căsătorită de două ori.

De asemenea, o sursă a dezvăluit anterior că cei doi se pregătesc să se căsătorească, iar marele eveniment ar putea avea loc la Paris.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique
Gwyneth Paltrow  sursa   Shutterstock jpg
carmen negoita nud jpg
Brian May facut cavaler de Charles jpg
Lindsay Lohan  si Bader Shammas   profimedia 0735561493 jpg
3 gabriela firea dubla aniversare pe litoral vacanta cu familia la mare 2 jpg jpeg
Alejandro Lococo ©Manuel Kovsca PSPC  DSC9139 Jan 31 2023 jpg
Bennifer la noua casă, Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}