Kat Von D şi Jesse James, gata de nuntă

24 ianuarie, 2011

Nici nu s-a răspândit bine vestea logodnei, că cei doi se pregătesc deja de nuntă. Kat şi Jesse ar plănui evenimentul mai repede decât s-ar fi aşteptat şi Sandra Bullock, în luna februarie. Să fie controversatul cuplu atât de grăbit? „Kat se antrenează din greu ca să fie

Nici nu s-a răspândit bine vestea logodnei, că cei doi se pregătesc deja de nuntă. Kat şi Jesse ar plănui evenimentul mai repede decât s-ar fi aşteptat şi Sandra Bullock, în luna februarie.

Să fie controversatul cuplu atât de grăbit? „Kat se antrenează din greu ca să fie în formă pentru nunta sa”, a declarat în weekend un instructor de fitness de la clubul Equinox, din West Hollywood, exclusiv pentru MailOnline. Clubul este frecventat zilnic de regina tatuajelor, în încercarea de a-şi tonifia trupul pentru ziua cea mare. Potrivit aceleiaşi surse, Kat şi fostul soţ al Sandrei Bullock vor o nuntă intimă, luna viitoare, undeva în California. Zvonul este susţinut şi de o altă sursă apropiată cuplului, care a declarat săptămâna trecută pentru RadarOnline: „Jesse şi Kat nu văd niciun motiv pentru care ar amâna momentul schimbării jurămintelor. Se iubesc la nebunie şi vor să-şi oficializeze relaţia”.

Cei doi şi-au confirmat logodna pe 20 ianuarie, Jesse uimind prin afirmaţiile sale pentru revista americană People: „Ştiţi, uneori publicul şi presa înţeleg totul greşit. Iar acum este unul dintre acele cazuri. 2010 a fost, de fapt, cel mai bun an din viaţa mea, pentru că m-am îndrăgostit de cea mai bună prietenă. O femeie extraordinară, care a stat alături de mine când toată lumea mi-a întors spatele. Dragostea mea pentru ea nu poate fi descrisă. Sunt atât de onorat că mi-a acceptat cererea în căsătorie. O să fie al naibii de mişto să îmbătrânesc alături de ea”.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Ramona Olaru pt OK   Antena 1 (2) jpg
Nicola Coughlan si Luke Newton in Bridgerton   profimedia 0875470895 jpg
Larisa Iordache Splash vedete la apa 1 JPG
Aurelien Enthoven, fiul Carlei Bruni   Instagram  (12) jpg
Jennifer Lopez colaj Ben jpg
Mirela Retegan si fiica sa, Maya Sorian   Marius Baragan (2) jpg
Nicolae al Romaniei si Alina Maria de Roumanie la lansare salon Reconnect Calin Popescu, fratele Adelei Popescu Foto White Ruffles Photography (11) jpeg
Justin Timberlake, Jessica Biel jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
Retreat Vama Veche   afis   Laura Cosoi, Adela Popescu, Ada Condeescu jpg
Generatia de Aur colaj atunci si acum jpg
Cătălin Rizea  şi Adda  jpeg
Angelina Jolie și Vivienne Pitt Jolie, Profimedia jpg
Jennifer Garner si Ben Affleck profimedia 0880706932 jpg
2 catherine zeta jones 3 jpg jpeg
FotoJet Oana R jpg
Matt Damon și soția Luciana, Profimedia (4) jpg
Geanina Ilieș, Iuliana Pepene, Crina Abrudan, prezentatoare TV, zeițe pe catwalk   Remus Nicolaescu jpg