Kate Middleton este însărcinată?

6 septembrie, 2012

Surse din anturajul frumoasei brunete susţin că soţia Prinţului William este gravidă cu primul lor copil, iar minunata veste va fi făcută public cât mai curând.

Surse din anturajul frumoasei brunete susţin că soţia Prinţului William este gravidă cu primul lor copil, iar minunata veste va fi făcută public cât mai curând.

Celebra pereche a încercat să conceapă de destul de mult timp, iar acum, când cei doi soţi au reuşit, sunt „în al nouălea cer de fericiţi“: „Prietenii sunt de părere că Middleton e convinsă că este însărcinată şi, cu toate că ea şi William nu vorbesc cu alte persoane despre acest subiect, sunt extrem de încântaţi. O femeie poate întotdeauna să-şi dea seama dacă e sau nu gravidă, în funcţie de semnalele pe care le primeşte din partea organismului ei. Kate e convinsă că totul s-a întâmplat după finalul Olimpiadei, când cei doi soţi au petrecut o noapte pasională într-o cabană din Wales. Vestea va fi anunţată de ofiţerul de presă al Palatului, dar numai după ce ginecologul ei va fi absolut convins că este vorba despre o sarcină şi că starea viitoarei mame şi a fătului este foarte bună“, a declarat sursa.Recente pe Ok! Magazine

mihai9 jpg
alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg