Kate Moss, în variantă shakespeariană

29 martie, 2010

De pe podiumul de modă, celebrul manechin e gata să-şi facă debutul şi în teatru. De curând, Kate Moss s-a alăturat echipei conduse de Sam Mendes, care pregăteşte punerea în scenă a piesei „Furtuna“ de William Shakespeare, la teatrul Old Vic din Londra. Cu toate că rolul care i-a fost atribuit este de mică întindere, cel al unei nimfe, Kate îşi ia foarte în serios personajul.

De pe podiumul de modă, celebrul manechin e gata să-şi facă debutul şi în teatru. De curând, Kate Moss s-a alăturat echipei conduse de Sam Mendes, care pregăteşte punerea în scenă a piesei „Furtuna“ de William Shakespeare, la teatrul Old Vic din Londra.

Cu toate că rolul care i-a fost atribuit este de mică întindere, cel al unei nimfe, Kate îşi ia foarte în serios personajul. Astfel, ea a urmat câteva cursuri de artă teatrală şi i-a cerut colegului ei de scenă, Kevin Spacey, să-i ofere câteva îndrumări suplimentare.

De altfel, o sursă din interiorul teatrului a confirmat faptul că cei doi au avut o conversaţie “mai mult decât plăcută” pe marginea acestui subiect, ambii fiind prezenţi la petrecerea W Doha organizată în clubul China White din Londra: „Kate şi Kevin au vorbit despre piesă, au dansat şi au băut şampanie. Stăteau foarte aproape unul de celălalt şi-ai fi putut spune că şi-au dat întâlnire acolo.“

Se pare că Moss era de ceva vreme în căutarea unui rol în teatru, ea făcând în acest sens mai multe demersuri pe lângă Kevin Spacey, directorul artistic al teatrului Old Vic. Kate are un rol mic în piesă, dar crede că asta e marea ei şansă de-a arăta lumii că poate mult mai mult.Recente pe Ok! Magazine

Corina, Adrian, Luminița jpg
roxana hulpe colaj jpg
Hilary Swank GG, Getty (2) jpg
10 transformare priscilla presley jpg jpeg
Raicu Andreea jpg
FotoJetFustițe jpg
Irina Baiant pt OK (3) jpg
1 alec baldwin jpg jpeg
Pamela Anderson   GettyImages 1460955919 jpg
Marilyn Manson   GettyImages 476706982 jpg
demi moore ashton kutcher jpeg
Victoria Beckham_shutterstock 732217975 (1) jpg
 MIH7707 jpg
Ben Affleck și John Miller s au întâlnit în fața casei lui Jennifer Garner, Profimedia (2) jpg
Familia Addams profimedia 0476066110 (1) jpg
Jennifer Lopez profimedia 0752672909 (1) jpg
FotoJet (29) (1) jpg
Anne Hathaway, superbă în Valentino, Getty (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}