Kate Moss pregăteşte o nuntă-festival

9 mai, 2011

Celebrul manechin britanic îşi doreşte o nuntă ca-n poveşti, care să dureze „zile în şir” şi care să fie asemănătoare unui „festival de proporţii mai mici”. Kate Moss se pregăteşte să-l ia de bărbat pe iubitul său, Jamie Hince

Celebrul manechin britanic îşi doreşte o nuntă ca-n poveşti, care să dureze „zile în şir” şi care să fie asemănătoare unui „festival de proporţii mai mici”.

Kate Moss se pregăteşte să-l ia de bărbat pe iubitul său, Jamie Hince, iar acest eveniment nu putea trece neobservat. Tocmai de aceea îşi doreşte o ceremonie care să fie urmată de o petrecere ce se va întinde pe mai multe zile. Topmodelul îşi face planuri să devină soţia rockerului „The Kills” în cadrul unei ceremonii în Oxfordshire, din sud-estul Marii Britanii, pe data de 2 iulie. Petrecerea, care va dura zile în şir, îi va costa pe cei doi miri o mică avere, însă amândoi sunt pregătiţi să cheltuiască oricât e necesar pentru a avea parte de o nuntă pe placul lor. „Kate vrea să fie o petrecere de pomină, asemănătoare cu un festival. Îşi doreşte să-şi ţină invitaţii în priză, astfel încât le va pune la dispoziţie destulă mâncare, băutură şi o distracţie pe cinste”, a declarat o sursă pentru „The Sun”.