Kate Moss şi contele Nikolai s-au despărţit. Cine a călcat strâmb?

17 octombrie, 2016
kate moss png

Nu prea are noroc în dragoste! Divorţul dintre ea şi Jamie Hince s-a pronunţat şi ar fi avut cale liberă să se căsătorească cu iubitul ei, contele Nikolai von Bismarck, aşa cum s-a zvonit că-şi doreşte.

S-a zvonit că urmează să se căsătorească până la sfârşitului anului. Acum, însă, s-au despărţit

Din păcate, planurile de nuntă au fost abandonate, căci Kate şi Nikolai s-au despărţit. Potrivit tabloidului „The sun”, modelul de 42 de ani şi magnatul în vârstă de 28 de ani au decis să pună punct relaţiei lor de un an.

Motivul? Ironia sorţii, nu Kate este cea care a provocat această despărţire, ci Nikolai. Cum? ”Petrecând zile-n şir”! Vă daţi seama ce ironic? Regina petrecerilor a întâlnit o persoană care poate petrece mai mult decât ea şi nu a mai făcut faţă relaţiei! Cel puţin asta spun gurile rele!

Apropiaţii lui Kate au mărturisit că modelul a încercat să-şi facă iubitul să nu mai petreacă noapte de noapte, iar acesta din urmă i-ar fi zis că nu are de gând să schimbe nimic în stilul lui de viaţă. ”Se auzea ca şi cum ar fi avut o ceartă aprinsă, iar Kate i-a spus, la un moment dat, că a terminat-o cu el. Ea a fost cu adevărat îndrăgostită de el, dar i-a spus că nu mai poate suporta toate acestea şi că trebuie să meargă mai departe”, a declarat un martor care a asistat la o ceartă aprinsă între cei doi.

O altă sursă spune că şi faptul că Nikolai îi afecta relaţia lui Kate cu fiica sa a contribuit la decizia de a pune punct relaţiei. ”Ea le-a spus unor prieteni că este conştientă că relaţia ei cu Nikolai are un efect negativ asupra relaţiei ei cu fiica sa, Lila, iar că acest lucru a contat în decizia ei”.

Relaţia cu Nikolai îi punea în pericol relaţia lui Kate cu fiica sa

Contactaţi pentru a confirma aceste informaţii, atât reprezentanţii lui Kate, cât şi cei ai lui Nikolai, au declarat că nu vor să comenteze pe marginea acestui subiect.

foto: arhivă okRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg