Kate Moss şi Nikolai von Bismark plănuiesc o nuntă în Grecia!

2 septembrie, 2016
kate si nikolai bun jpg jpeg

Dacă pentru nunta din 2011, cu Jamie Hince, a ales ”Cotswolds” ca loc de nuntă, pentru cea cu Nikolai von Bismarck are alte planuri. Potrivit unor noi zvonuri, Kate (42) şi Nikolai (29) se vor căsători în Grecia.

Vor să se căsătorească înainte de Crăciun

Se zvoneşte că ea şi iubitul său au de gând să-şi oficializeze relaţia. Publicaţia ”The Sun” susţine că cei doi plănuiesc o ceremonie restrânsă în Grecia, ţară de care s-au îndrăgostit în timpul unei vacanţe recente.

Se aşteaptă ca nunta să aibă loc înainte de Crăciun, deşi Kate vrea, totuşi, să aştepte să se pronunţe divorţul de Jamie Hince înainte de a începe să trimită invitaţiile de nuntă.

”S-au îndrăgostit de Grecia, după ce au petrecut o lună acolo, şi au început deja să-şi plănuiască nunta.”, a declarat o sursă care a precizat şi faptul că modelul îşi doreşte o nuntă mult mai intimă decât anterioara. ”Amândoi îşi doresc o ceremonie intimă, la care să participe doar prietenii apropiaţi şi familiile. Plănuiesc ca după aceea să se întoarcă în Londra şi să sărbătorească cu fast”, a mai precizat respectivul.

Şi deşi reprezentanţii modelului nu au comentat încă aceste zvonuri, tindem să credem că totul este adevărat, din moment ce Kate a tot văzuţă cu un inel de logodnă pe deget.

foto: instagramRecente pe Ok! Magazine

Meryl Streep la Gala Academy Museum, Getty (5) jpg
Kim în lacrimi PNG
Oprah Winfrey, Getty (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, Bennifer, Getty (1) jpg
Angie 2 WSJ PNG
Iulia Albu și Mike image00004 (3) jpeg
iulia vantur si salman khan 8 webp
FotoJetGala jpg
Amal și George Clooney, Getty Images (3) jpg
vila lui Celine Dion din Paris   Brian Purnell, Instagram jpg
Bianca Brad alaturi de Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la seara Curajului Civic la Palatul Regal   Instagram (1) jpg
Carmen Iohannis in vizita in Nairobi, Kenya  FOTO Mama Rachel Ruto (15) jpg
AnaMaria Prodan cimitir PNG
Hugh Grant și Anna Elisabet Eberstein, Getty jpg
8 shannen doherty jpg jpeg
Tudor Chirila, jurat la  Vocea Romaniei
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
Melania Trump, Michelle Obama, Laura Bush și Hillary Clinton prezente la priveghiul lui Rosalynn Carter, Profimedia (1) jpg