Kate Winslet are un iubit fotomodel

25 iulie, 2010
Louis Dowler 1 Select Model Management jpeg

Deşi se credea că e dispusă să-i acorde o nouă şansă fostului ei soţ, regizorul Sam Mendes (44), de care s-a despărţit în luna martie, pe motiv că acesta ar fi avut o aventură cu Rebecca Hall (27), iată că Winslet

Actriţa britanică se întâlneşte cu un fotomodel.

Deşi se credea că e dispusă să-i acorde o nouă şansă fostului ei soţ, regizorul Sam Mendes (44), de care s-a despărţit în luna martie, pe motiv că acesta ar fi avut o aventură cu Rebecca Hall (27), iată că Winslet şi-a găsit alinarea în braţele altui bărbat.

Potrivit informaţiilor publicate în „News of the World“, Kate Winslet (34) vrea ca relaţia ei fotomodelul companiei Select Model Agency, Louis Dowler (34), să se desfăşoare cât mai departe de ochii presei. Cei doi s-au cunoscut acum câteva luni prin intermediul unui prieten comun şi-au devenit rapid foarte apropiaţi.

Câteva detalii au ajuns totuşI la urechile tabloidelor, prin intermediul unei surse din anturajul fotomodelului: „Louis a petrecut mult timp în compania lui Kate şi, de curând, ei au fost împreună la New York, unde ea trebuia să filmeze pentru un spot publicitar. S-au întâlnit de multe ori până acum şi par să se simtă bine împreună. Louis e un tip cu mult umor şi-o face mereu să râdă. E prematur să vorbim despre o relaţie serioasă, dar se vede cu ochiul liber că fiecare dintre ei adoră să fie în compania celuilalt. Totuşi, au fost precauţi şi n-au vrut să se afle imediat despre relaţia lor“.

image

De la aceeaşi sursă, am putut afla că tânărului îi place să facă surf şi să fie mereu activ, dar că nu e genul care să-şi arate peste tot musculature bine lucrată. El a fost imaginea Paco Rabanne şi Burberry şi a colaborat cu Kate Moss pentru câteva pictoriale. Spre deosebire de Kate, care a ales să se mute âmpreună cu cei doi copii, Joe (6) şi Mia (9), în Greenwich Village, în apropiere de New York, Louis a locuit până de curând în Southampton şa acum are reşedinţa la Londra.

Tot în această vară, Louis şi-ar dori s-o ia pe Kate într-o mică vacanţă în Cornwall, oraşul lui natal.

Foto: EPA; site-ul companiei Select Model AgencyRecente pe Ok! Magazine

Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg