Katie Holmes are probleme cu drogurile?

20 ianuarie, 2011
katie holmes drug shocker jpeg

Potrivit revistei americane “Star”, soţia lui Tom Cruise se află într-o stare avansată de depresie din cauza consumului de droguri.

Potrivit revistei americane “Star”, soţia lui Tom Cruise se află într-o stare avansată de depresie din cauza consumului de droguri. Gurile rele spun că actriţa Katie Holmes ar încerca să scape de sub autoritatea soţului ei şi că intenţionează de câteva luni bune să divorţeze de el. Cea mai mare problemă a ei este că nu se poate adapta cerinţelor bisericii scientologice, căreia Tom Cruise îi este tributar. Ea nu reuşeşte să respecte pe deplin regulile acestui cult şi are adeseori discuţii în contradictoriu cu Tom, care îi reproşează că nu se conformează doctrinei scientologice.

image

În disperare de cauză, pentru a încerca să treacă peste depresie, se spune că actriţa ar fi recurs la calmante, somnifere şi chiar droguri pentru a-şi crea o stare de bine. O altă ipoteză susţine că Tom ar fi cel care şi-ar droga soţia, pentru a fi mai obedientă. Cert e că actriţa n-arată deloc bine, e tot mai retrasă, mai obosită şi mai palidă, iar apropiaţii vedetei sunt tot mai îngrijoraţi de starea ei de sănătate.

Divorţul? Tom crede că asta nu e o opţiune, chiar dacă el a mai fost căsătorit cu Nicole Kidman, care s-a revoltat la rândul ei împotriva rigorilor scientologice. Aşa stând lucrurile, nu ne rămâne decât să credem că acesta e doar la începutul calvarului lui Katie.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg