Katie Holmes şi fiica ei, Suri Cruise, s-au salvat de Scientologie, schimbându-şi radical viaţa

29 aprilie, 2020
1 screenshot 2020 04 29 at 09 54 07 png png

Suri, fiica actriţei cu Tom Cruise, tocmai a împlinit 14 ani în izolare. Nici urmă de tatăl celebru, cum de altfel se întâmplă de câţiva ani. Secretele bine păstrate de Katie au fost “biletul” celor două către o nouă viaţă.

Am urmărit dezinvoltura cu care Nicole Kidman şi-a trăit viaţa după divorţul de Tom Cruise, renunţând la copiii pe care îi adoptaseră împreună, Isabella (27 ani) şi Connor (24 ani), după ce ei au ales să urmeze dogma impusă de biserica Scientologică de care Tom e atât de legat. Actriţei i s-a interzis chiar să participe la nunta fiului ei cu iubita lui Silvia, tot scientoloagă. A fost preţul pe care şi aceasta l-a avut de plătit pentru că a ales să trăiască o viaţă normală, fără a fi controlată de acest cult suspect şi controversat.

Cele două sunt foarte fericite cu noua lor viaţă, după ce Katie şi-a vândut proprietatea din Calabasas pentru a se muta la New York
Cele două sunt foarte fericite cu noua lor viaţă, după ce Katie şi-a vândut proprietatea din Calabasas pentru a se muta la New York

Şi Katie Holmes a ales, cumva, aceeaşi cale a eliberării, după şase ani de mariaj şi un divorţ secret, dar îndelung comentat, ce a avut loc în 2012. Ba mai mult, ea a vrut să îşi protejeze copilul şi, după o relaţie mai mult sau mai puţin publică cu actorul Jamie Foxx, începută în 2013 şi terminată anul trecut, aceasta s-a mutat la New York împreună cu Suri. Şi de atunci a fost surprinsă mai mereu în compania fiicei sale. Se pare că actriţa deţine foarte multe secrete despre viaţa lui Tom şi afacerile acestuia cu biserica blamată, iar tăcerea i-a fost cumpărată cu ceva ani în urmă. Preţul a fost o ruptură ireversibilă între Tom şi Suri, căci încă din 2017 se zvonea că acesta nu are niciun fel de relaţie cu fiica lui şi se pare că nu a mai intrat în contact cu aceasta de şase ani.



Recente pe Ok! Magazine

Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg
andreea marin monia barladeanu ilinca vandici jpg
Mathilde Pinault, Francois Pinault, Salma Hayek, Profimedia (1) jpg
Haidy Cruz (2) jpg
Victoria Beckham jpg
Delfina Chaves in seria Maxima   FOTO Videoland (1) jpg
FotoJetCruise jpg
Ben și Fin Affleck, Profimedia jpg
FotoJetVedete jpg
david si victoria beckham
Celine Dion la Premiile Grammy 2024, Getty jpg
Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG