Katie Holmes şi Tom Cruise trăiesc în case separate

23 noiembrie, 2010

Zvonul că soţia lui Tom Cruise n-ar mai vrea să locuiască sub acelaşi acoperiş cu acesta dă apă la moară celor care, de câteva luni încoace, prevestesc finalul mariajului lor.

Zvonul că soţia lui Tom Cruise n-ar mai vrea să locuiască sub acelaşi acoperiş cu acesta dă apă la moară celor care, de câteva luni încoace, prevestesc finalul mariajului lor. Publicaţia „Grazia“ este cea care aruncă pe piaţă informaţia conform căreia Katie Holmes (31) încearcă să se distanţeze de reşedinţa oficială din Hollywood a cuplului, locuind mai mult într-o altă vilă situată în cartierul Hollywood Hills.

„Katie şi-a dorit să aibă o casă mică, în care să locuiască singură sau împreună cu Suri, unde să poată avea o viaţă privată normală. Tânjeşte după discreţie şi libertate! Acolo, ea se poate relaxeza cu adevărat, poate să stea toată ziua în pijama, să vorbească cu familia ei la telefon sau să lenevească în spatele casei, lângă piscină. E o atmosferă plăcută şi relaxantă. Şi-a adus multe dintre lucrurile ei, iar niciunul dintre acestea nu are legătură cu biserica scientologică“, a declarat o sursă.

De aici, deducem că doamna Cruise s-a săturat să tot fie controlată şi îngrădită de rigorile bisericii scientologică, al cărui adept de frunte este soţul ei. Practic, în noua ei locuinţă, e liberă să facă ce vrea şi să se comporte cum vrea, semn că se încheie o nouă epocă a dominaţiei lui Tom Cruise (48). Actorul a făcut aceeaşi greşeală şi în privinţa primei sale soţii, Nicole Kidman, care s-a răzvrătit la rându-i regimului matrimonial încorsetat la care era supusă şi a divorţat.

Rămâne de văzut câtă vreme va mai dura şi mariajul lui cu Katie, pe care Tom spera să o supună definitiv şi să o convingă să facă şi alţi copii, cât mai curând.

Katie Holmes şi Tom Cruise s-au cunoscut în aprilie 2005, sunt căsătoriţi de patru ani şi au împreună o fetiţă, Suri, născută în 2006.

Foto: NorthfotoRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg