Katy Perry şi Russell Brand, despărţiţi de Crăciun

29 decembrie, 2011

Cei doi au petrecut Sărbătorile separat, în urma unui scandal de proporţii. Iar surse apropiate cuplului susţin că mariajul lor ar fi pe butuci

Cei doi au petrecut Sărbătorile separat, în urma unui scandal de proporţii. Iar surse apropiate cuplului susţin că mariajul lor ar fi pe butuci.

"Nu s-au despărţit definitiv încă. Dar lucrurile nu merg deloc bine. Se ceartă din ce în ce mai rău", a declarat o sursă apropiată celor doi pentru revista Us Weekly. Prima dovadă: Katy şi Russell au petrecut Crăciunul separaţi. Ea a fost în Hawaii, cu un grup de prieteni, în vreme ce el a fost văzut într-un pub din Cornwall (Anglia). Iar ca un detaliu suspect, artista nu purta verigheta. Lucrurile sunt cu atât mai suspecte cu cât cei doi oricum petrecuseră destul de mult timp la distanţă, din cauza joburilor lor foarte solicitante. Crăciunul ar fi fost o ocazie de neratat să fie împreună. Şi, într-adevăr, potrivit apropiaţilor cuplului, Katy şi Russell plănuiseră aceste Sărbători în familie, dar o ceartă foarte urâtă a dat totul peste cap. De altfel, în noiembrie, mama lui Brand, Barbara, anunţa pe Twitter că abia aşteaptă Crăciunul alături de fiul şi nora sa: "Am vorbit cu Russell şi Katy. Sunt atât de fericiţi. E minunat. Vom fi împreună de Crăciun". Mai mult decât atât, aceasta era o ocazie şi pentru a se apropia de părinţii lui Katy, Keith şi Mary Hudson, pentru care Russell rezervase bilete de avion, ca să vină în Anglia. Un Crăciun trist pentru cei doi soţi, după un an în care au tot încercat să contrazică numeroasele zvonuri despre faptul că mariajul lor nu funcţionează.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

luminita anghel jpeg
Brad Pitt
alec baldwin halyna hutchins jpeg
Jennifer Lopez, Josh Duhamel în Shotgun Wedding, Foto Profimedia (16) jpg
Diana Munteanu   Antena 1, arhiva personala (4) jpg
1 will smith jpg jpeg
swank8 jpg
Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg