Kendall Jenner se mută cu iubitul

15 ianuarie, 2016
Kendall Jenner & Hailey Baldwin Party At The Nice Guy Nightclub jpeg

Lucrurile chiar se mişcă repede în relaţia, proaspăt reînnoită, a lui Kendall Jenner cu cântăreţul One Direction, Harry Styles.

image

Potrivit site-ului In Touch Weekly, surioara mai mică a lui Kim Kardashian vrea să ducă la alt nivel relaţia cu cântăreţul One Direction. Se pare că cei doi s-au decis să se mute împreună, pentru a-şi trăi nestingheriţi iubirea: ”Harry se va muta în apartamentul lui Kendall din Los Angeles. Iar dacă vor călători spre Londra, atunci cei doi vor sta în apartamentului lui Harry.”, a declarat un apropiat de-al celor doi.

Acelaşi prieten a precizat că nu sunt motive de îngrijorare şi că cei doi s-au gândit foare bine la acest pas: ”Au atât de multe lucruri în comun – mai ales că amândoi sunt acum în lumina reflectoarelor, la o vârstă atât de fragedă. Sunt perfecţi unul pentru celălalt.”

Aşadar, să ne aşteptăm curând şi la o logodnă? În fond, n-ar fi prima fată din clanul Kardashian care se căsătoreşte la 20 de ani. Amintim că sora ei mai mare, Kim Kardashian, s-a căsătorit pe când avea doar 19 ani, cu producătorul muzical Damon Thomas.