Kevin Spacey se retrage şi se tratează. Ce legătură este între el şi un afacerist condamnat pentru pedofilie?

2 noiembrie, 2017
billclinton kevinspacey 678x381 jpeg

La mai puţin de o săptămână de când a fost acuzat că l-ar fi agresat sexual pe actorul Anthony Rapp, pe când acesta avea doar 14 ani, Kevin Spacey anunţă că ia o pauză de actorie.

Anunţul a fost făcut, de fapt, prin intermediul purtătorului de cuvânt al starului din House of Cards şi arată aşa: "Kevin Spacey îşi ia timpul necesar pentru a evalua situaţia şi a beneficia de tratament. În acest moment, nu este disponibilă o altă informaţie."

Kevin Spacey

Este o mişcare pe care mulţi o aşteptau de la Spacey, după ce Netflix a anunţat că suspendă pentru o perioadă încă nestabilită producţia celui de-al şaselea sezon şi ultimul din serialul House of Cards, cu actorul de 58 de ani în rol principal.

Faţă de celelalte nume mari acuzate de hărţuire sexuală, ultimele fiind cele ale actorului Dustin Hoffman şi regizorului Brett Ratner, în cazul lui Spacey s-ar putea descoperi un istoric de hărţuire asociată cu pedofilie.

Jeffrey Epstein

Asta deoarece numele lui Spacey a fost asociat cu cel al lui Jeffrey Epstein, om de afaceri şi filantrop american, condamnat în 2008 pentru trafic de minori, pe care îi folosea pentru sex, la petreceri la care îşi invita prieteni influenţi şi bogaţi.

Unul dintre aceste nume, care se zvoneşte că au primit astfel de cadouri de la Epstein, este, aţi ghicit, cel al lui Spacey. Al doilea este cel al lui... Bill Clinton, iar al treilea al Prinţului Andrew al Marii Britanii.

Bill Clinton şi Kevin Spacey

Numele primilor doi au fost descoperite pe lista de pasageri ai avionului privat al afaceristului, denumit Lolita Express, care facilita sexul cu minori la bordul acestuia. În plus, Epstein deţinea o proprietate în Insulele Virgine, acolo unde organiza adevărate orgii pentru prietenii săi iubitori de carne tânără.Recente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg