Khloe Kardashian este însărcinată?

27 iunie, 2017
2017 NBCUniversal Upfront jpeg

În ultima vreme, sora mai mică a lui Kim Kardashian a tot vorbit despre dorinţa de a deveni mamă, dar şi despre planurile de viitor pe care le are cu iubitul ei, Tristan Thompson. Ei bine, cea mai recentă postare din mediul online ne fac să ne gândim că visul ei s-a îndeplinit.

Khloe şi Tristan au vorbit adesea de mariaj şi copii

Ieri, Khloe a postat pe conturile sale de socializare câteva fotografii surprinse în timpul petrecerii sale aniversare, pusă la cale, în mare secret, de către iubitul său, Tristan Thompson. În imagini, cei doi îndrăgostiţi apar în ipostaze tandre, aşa cum ne-au obişnuit în ultimele luni. Însă ce ne-a dat de gândit şi ce a fost cu adevărat surprinzător, a fost descrierea pe care Khloe a postat-o în dreptul unei fotografii.

image

Fără alte explicaţii, Khloe a scris pe una dintre fotografii ”tata şi mama”, ceea ce a stârnit un val uriaş de reacţii în mediul online. Mulţi s-au grăbit să spună că vedeta de reality show a transmis pe această cale că ea şi iubitul ei vor deveni părinţi, aşa cum şi-au dorit de atâta timp. ”Este Khloe însărcinată? Ultima fotografie de pe Snapchat m-a derutat”, spune un internaut curios.

Ei bine, Khloe n-a oferit nici acum vreo explicaţie adiacentă, aşa că, cel mai probabil, informaţia este corectă. Cert e că acum câteva săptămâni, un apropiat de-al ei a declarat pentru revista People că ea şi Tristan au vorbit deja despre nuntă şi copil: ”Au discutat atât despre nuntă, cât şi despre copil. Khloe vrea cu disperare un copil. Speră să rămână însărcinată curând. E foarte fericită şi pozitivă în legătură cu viitorul ei şi speră la o logodnă rapidă”.

 foto: SnapchatRecente pe Ok! Magazine

Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg