Kim Kardashian îşi lasă fiica să se machieze?!

5 martie, 2015

Stilul de viaţă extravagant al lui Kim Kardashian este adesea criticat de oamenii care consideră că starleta a depăşit în multe acţiuni de-ale sale limita normalului. De curând, aceasta a dat un interviu

Stilul de viaţă extravagant al lui Kim Kardashian este adesea criticat de oamenii care consideră că starleta a depăşit în multe acţiuni de-ale sale limita normalului.

De curând, aceasta a dat un interviu în care a povestit care este ritualul său de înfrumuseţare, dar şi faptul că soţul ei o preferă naturală, fără prea mult machiaj pe faţă. Starleta spune că viaţa ei s-a schimbat de când micuţa North s-a născut şi că acum timpul liber îl petrece cu aceasta, renunţând astfel la orele în şir petrecute în faţa oglinzii.

Pe lângă aceste afirmaţii, într-un moment de sinceritate, Kim a recunoscut că fetiţa sa de nici doi ani deja îi calcă pe urme şi îi foloseşte cosmeticele. Mândră peste măsură de performanţele fiicei sale de numai un an şi jumătate, Kim a mărturisit că North deja îi încearcă blush-uile şi rujurile. ”Astăzi, a scos capacul rujului şi l-a aplicat pe buzele ei. Se comportă ca şi cum ştie ce face.”

Deşi aparent este vorba doar de o curiozitate specifică oricărui copil, internauţii au acuzat-o pe Kim că-şi creşte copilul într-un mediu care nu este tocmai potrivit pentru dezvoltarea armonioasă a micuţei şi că nu are activităţi specifice vârstei ei.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg