Kim Kardashian vrea să divorţeze de Kanye West?

8 decembrie, 2016
kim kardashian GettyImages 597564154 jpeg

Este Kim în pragul celui de-al treilea divorţ? S-a săturat în sfârşit de ieşirile rapperului? Aceste întrebări sunt pe buzele tuturor de când o sursă a declarat că starleta locuieşte cu copiii săi departe de Kanye şi că de-abia aşteaptă ca acesta să se pună pe picioare pentru a-i cere divorţul.

Potrivit zvonurilor, Kim vrea să divorţeze de Kanye

Kanye West a ieşit acum câteva zile din clinica psihiatrică în care a fost internat timp de o săptămână şi trei zile. De atunci, însă, rapperul şi-a văzut copiii de foarte puţine ori, iar soţia sa pare să nu mai aibă răbdare cu el. Cel puţin asta a declarat o sursă pentru Us Weekly, dezvăluind că mariajul starletei e pe butuci. ”Vrea să construiască un caz temeinic pentru a obţine custodia totată a copiilor North şi Saint”, a afirmat respectivul apropiat.

Publicaţia amintită anterior titrează şi că starleta locuieşte încă din noiembrie cu mama sa, Kris Jenner, în timp ce rapperul se află într-o locuinţă închiriată în Los Angeles, unde primeşte în continuare îngrijiri medicale.

Culmea e că sursa respectivă a declarat că starleta şi-ar fi dorit divorţul înainte că rapperul să aibă acea cădere, aşa că e mai mult ca sigur că aceasta să intenteze divorţ când starea de sănătate a lui Kanye este stabilă. ”Vrea divorţul, nu vrea să mai fie căsătorită cu el. (...) Îi pasă de Kanye şi se simte uşurată că acum primeşte ajutorul medical de care are nevoie. Dar va aştepta ca el să-şi revină complet înainte să intenteze divorţ.”, a mai spus respectiva sursă.

Kim şi Kanye au o fetiţă şi un băieţel

Rămâne de văzut, aşadar, dacă relaţia celor doi a ajuns la sfârşit sau nu. Momentan, reprezentanţii vedetelor au refuzat să comenteze aceste zvonuri.

foto: arhivăRecente pe Ok! Magazine

Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
meghan- harry
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg