Kylie Jenner e însărcinată? Iată declaraţiile bizare ale părinţilor ei!

26 septembrie, 2017
kylie jenner 1 png png

Toată lumea vorbeşte în showbizul american despre faptul că mezina familiei Kardashian-Jenner e însărcinată cu primul ei copil. Vestea e cu atât mai surprinzătoare cu cât nimeni nu ştia că aceasta e interesată să devină mamă la doar 20 de ani sau că relaţia ei cu Travis Scott e atât de serioasă.

Fotografiile recente ale lui Kylie nu trădează sarcina

Ei bine, aceasta pare să fie realitatea. Sora mai mică a lui Kim Kardashian e însărcinată cu primul copil, iar părinţii ei au oferit declaraţii care par să confirme această sarcină. Kris Jenner, de exemplu, mama lui Kylie, nu s-a obosit să nege aceste informaţii mulţumindu-se să declare ”Kylie nu confirmă nimic”, ceea ce, practic, mai mult susţine ideea de sarcină decât o dezminte.

Kris n-a confirmat, dar nici n-a infirmat

Caitlyn Jenner – aka Bruce Jenner – tatăl lui Kylie, chipurile chiar a confirmat această veste, printr-un reprezentant. ”Tot ce vă poate spune despre acest subiect (n.r. sarcina) e că ştia cu mult timp înainte să apară în presă”. Aşadar, nicio urmă de dezminţire, ba chiar a confirmat informaţia care e pe buzele tuturor. Acest reprezentant al lui Caitlyn a menţionat şi că fiica lui e însărcinată cu o fetiţă, care se va naşte în luna februarie, anul viitor.

Vor avea o fetiţă!

Momentan, nu există nicio declaraţie din partea lui Kylie sau a lui Travis, tatăl copilului. Cât despre fotografiile recente cu Kylie, acestea nu trădează nicio urmă de sarcină, aşa că va trebui să mai aşteptăm pentru o astfel de confirmare.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg