Kylie Minogue se iubeşte cu fostul Umei Thurman?

31 octombrie, 2014
andre jpeg

Ce-i drept, nimeni nu poate nega că Andre Balasz şi Kylie Minogue ar forma un cuplu superb. Însă cât este de adevărat zvonul privind o relaţie amoroasă între cei doi? Andre Balasz este cunoscut ca fiind un om de afaceri

Ce-i drept, nimeni nu poate nega că Andre Balasz şi Kylie Minogue ar forma un cuplu superb. Însă cât este de adevărat zvonul privind existenţa unei relaţii amoroase între cei doi?

Andre Balasz este cunoscut ca fiind un om de afaceri, care a avut, timp de trei ani, o relaţie controversată cu celebra actriţă Uma Thurman. De origine maghiară, Andre Balasz este preşedinte şi CEO al Andre Balazs Properties, o companie care deţine numeroase hoteluri în SUA, precum şi alte proprietăţi imobiliare în New York.

image

Exceptând relaţia cu Uma Thurman, prin viaţa lui Andre au trecut şi alte femei celebre. Cameron Diaz, Chelsea Handler, Renee Zellweger, Naomi Campbell, Katie Ford sunt alte câteva nume ale celebrităţilor care s-au perindat prin viaţa lui Andre. Să fie oare Kylie Minogue noua sa cucerire?

Cert este că cei doi au fost văzuţi împreună la un eveniment recent la Hollywood. Au zâmbit, s-au fotografiat şi s-au simţit minunat unul în compania celuilalt.

La evenimentul în cauză, frumoasa cântăreaţa în vârstă de 46 de ani a purtat o rochie marca Valentino Garavani, la care a asortat o geantă Dior. Cât despre ţinuta afaceristului, a fost una fără cusur.Recente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg