L-a uitat pe Bradley Cooper? Cu ce bărbat ”s-a împrietenit” Suki Waterhouse?

16 septembrie, 2015
Suki Waterhouse & Aram Rappaport Getting Close In NY jpeg

Relaţia ei cu Bradley Cooper s-a încheiat peste noapte. Şi colac peste pupăză, acesta n-a aşteptat decât o lună s-o înlocuiască pe frumoasa blondină cu modelul Irina Shayk. Însă, iată că a ieşit soarele şi pe strada lui Suki Wtaerhouse.

image

În ultima vreme s-a străduit să-şi depăşească condiţia, trecând de la model la actriţă. Iar acum, graţie ”acestei mişcări”, s-a împrietenit cu actorul devenit regizor – Aram Rappaport. Cei doi petrec destul de mult timp împreună, fiind adesea surprinşi de paparazzi discutând sau râzând.

image

Drept dovadă stau şi aceste fotografii, surprinse chiar ieri, pe străzile din New York. Şi după cum se poate vedea, Suki pare că a uitat de existenţa lui Bradley Cooper, fiind mai degrabă ocupată să-l observe pe Aram, care la rândul lui pare fermecat de modelul Burberry.

image

Presa internaţională mai titrează că Suki va turna în noiembrie un film, unde se presupune ca va colabora cu Aram. Aşadar să fie vorba de o prietenie deschisă sau de ceva mai mult?

Suki şi Bradley s-au cunoscut la Londra, în cadrul evenimentului Elle Style Awards, când, vrăjit de tânăra britanică, actorul american i-ar fi cerut numărul de telefon. A urmat o relaţie de doi ani şi la un moment dat s-a zvonit că s-au căsătorit în secret, ceea ce, evident, a fost pe cât se poate de neadevărat. Cei doi au pus punct relaţiei lor la începutul acestui an.

Sursa foto: HeptaRecente pe Ok! Magazine

garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg