Lady Diana facea crize de isterie

22 septembrie, 2014
dickie arbiter 0 jpeg

Ca şi când dezvăluirile despre Prinţesa Inimilor n-ar fi apărut din belşug după moartea ei fulgerătoare, o nouă carte, scrisă de secretarul de presă de la Buckingham, scoate la iveală alte şi alte detalii despre Lady Diana...

Ca şi când dezvăluirile despre Prinţesa Inimilor n-ar fi apărut din belşug după moartea ei fulgerătoare, o nouă carte, scrisă de secretarul de presă de la Buckingham, scoate la iveală alte şi alte detalii despre Lady Diana...

Şi par nişte detalii demne de luat în seamă, întrucât Dick Arbiter este o voce cu credibilitate. Astfel, el povesteşte în volumul său, "On Duty with the Queen", despre cât de irascibilă era Diana şi despre ieşirile ei nervoase, cum a fost cea din 1992, pe când ea şi Prinţul Charles se aflau în vizită în India. Pentru cei care au îndrăgit-o şi care înţeleg presiunea de la acel nivel - şi mai ales presiunea circumstanţelor infidelităţii Prinţului Charles - dezvăluirile lui Arbiter nu vin ca o operă denigrantă pentru Lady Di. De altfel, Dick nici nu are această intenţie.

El rememorează, printre altele, un episod când cuplul trebuia să asiste la un meci de polo în Jaipur. Atâta doar că Lady Di ajunsese la capătul puterilor cu mascarada căsniciei sale cu Charles, care se apropia de sfârşit. Astfel că a refuzat să se supună programului oficial al vizitei. Iar când publicistul ei a încercat s-o convingă, Diana a explodat, urlând în faţa tuturor: "Crezi că-mi mai pasă vreun pic? Chiar crezi asta? Nu. N-am de gând să-i fac pe plac, să-i ţin isonul. De ce dracului aş face asta?".

image

Arbiter îşi aminteşte în carte cu lux de amănunte întâlnirile şi discuţiile lui cu Lady Di. "Dacă vrea să-şi bată joc de mine înşelându-mă cu femeia aia, asta merită. Dar eu n-am de gând să mă las batjocorită ca să râdă toţi de mine", i-a spus ea lui Dick. Cum era de aşteptat, Prinţul Charles s-a înfuriat la culme când a aflat că un om care i-a fost prieten atâta vreme l-a trădat pentru bani, dezvăluind secrete ale familiei regale. Cartea lui Arbiter va fi lansată în Marea Britanie pe 1 octombrie.

Foto: Reuters



Recente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg