Lady Gaga are probleme cu biserica

10 aprilie, 2011

În pragul Paştelui, celebra cântăreaţă i-a înfuriat pe reprezentanţii Bisericii Catolice din cauza videoclipului pe care urmează să-i lansaze, „Judas”. Şi noi care credeam că Lady Gaga le făcuse pe toate până acum! Iată că ne-am înşelat, pentru că şi-a găsit

În pragul Paştelui, celebra cântăreaţă i-a înfuriat pe reprezentanţii Bisericii Catolice din cauza videoclipului pe care urmează să-i lansaze, „Judas”.

Şi noi care credeam că Lady Gaga le făcuse pe toate până acum! Iată că ne-am înşelat, pentru că şi-a găsit un nou rol de interpretat, care-i aduce însă multe critici din partea preoţilor. Biserica catolică nu vede cu ochi buni noul videoclip al vedetei, care se dă drept Maria Magdalena. Preşedintele Ligii Catolice pentru Religie şi Drepturi Civile, Bill Donahue, a făcut următoarele declaraţii: „Unii oameni sunt cu adevărat talentaţi, iar alţii sunt precum Lady Gaga. Am impresia că ea nu prea are valoare în industria muzicală. Doar aşa se poate face ea cunoscută? Şi oricum n-a ales la nimereală perioada în care să se dea drept Maria Magdalena: ne apropiem de Săptămâna Sfântă şi de Paşti!”. Va fi interesant de văzut cum va primi publicul un astfel de videoclip deja controversat!