Lady Gaga, în rochie de mireasă

9 august, 2012
lady gaga wearing jpeg

S-ar putea spune c─â se ├«ndreapt─â cu pa┼či repezi spre altar, mai ales de c├ónd a reluat idila cu Taylor Kinney. Iar rochiile albe pe care le-a tot ├«ncercat ├«n ultima vreme i-au pus pe jar pe fanii artistei.

S-ar putea spune c─â se ├«ndreapt─â cu pa┼či repezi spre altar, mai ales de c├ónd a reluat idila cu Taylor Kinney, de care n-a putut sta departe mult timp. Iar rochiile albe pe care le-a tot ├«ncercat ├«n ultima vreme i-au pus pe jar pe fanii artistei.

Degeaba ├«ns─â! Controversata artist─â n-are de g├ónd s─â fac─â marele pas prea cur├ónd, dar a acceptat s─â probeze c├óteva rochii de mireas─â, pentru a-┼či ajuta o prieten─â, care urmeaz─â s─â se c─âs─âtoreasc─â, s─â se decid─â asupra modelului pe care-l va purta. Ba chiar, va ┼či purta o asemenea rochie la ceremonia cu pricina.

image

Un astfel de moment a fost surprins ├«ntr-o fotografie postat─â pe platforma ei de socializare, ÔÇ×Little MonstersÔÇť. ┼×i, pentru a nu le da palpita┼úii fanilor ei, care sper─â s-o vad─â la altar, la bra┼úul lui Taylor Kinney, artista a ┼úinut s─â precizeze c─â ÔÇ×este nunta celei mai bune prietene ┼či ne-a pus s─â ├«ncerc─âm rochii. Vom fi domni┼čoare de onoare, ├«mbr─âcate ├«n Vera WangÔÇť.

Chiar ┼či a┼ča, Lady Gaga ar putea s─â se r─âzg├óndeasc─â u┼čor, privindu-se ├«n oglind─â ┼či realiz├ónd c─â nu e un pas chiar at├ót de greu de f─âcut.

Foto: Twitter, Little MonstersRecente pe Ok! Magazine

brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg
Carmen Iohannis a gafat vestimentar la dineul pentru Summitul NATO de la Madrid Klaus Iohannis regina Letizia Regele Felipe al Spaniei (4) jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (10) jpg
Ronaldo și Georgina Rodriguez Ibiza jpg
lisa marie presley profimedia 0701669220 jpg
Regina Letizia și Jill Biden jpg
Carmen Iohannis balul de absolvire (1) jpg