Lady Gaga s-a împăcat cu iubitul ei

18 iunie, 2012

După ce a confirmat despărţirea de starul serialului de televiziune „The Vampire Diaries“, actorul Taylor Kinney, Lady Gaga a revenit în braţele lui, la o lună de la separare.

După ce a confirmat despărţirea de starul serialului de televiziune „The Vampire Diaries“, actorul Taylor Kinney, Lady Gaga a revenit în braţele lui, la o lună de la separare.

Au fost împreună timp de zece luni, dar, la începutul lui mai, au decis să-şi vadă fiecare de viaţa lui. Motivul oficial? Programul încărcat al cântăreţei, care nu le permitea celor doi să se vadă pe cât şi-ar fi dorit de mult.

Zvonurile despre împăcarea celor două vedete, apărute la începutul acestei luni, par să se confirme, după ce Gaga (26) şi Taylor (30) au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau, vineri, pe balconul unui hotel din oraşul australian Brisbane.

vezi foto aici

Potrivit unor surse, Taylor Kinney, ar fi luat avionul spre Australia, vineri, şi, de la aeroport, s-ar fi dus direct la hotelul unde se cazase iubita sa. Apoi, cei doi îndrăgostiţi au luat prânzul la restaurantul Cha Cha Cha din Brisbane, iar apoi s-au întors la hotel, unde au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau şi se sărutau pe balcon.

A fost una dintre puţinele zile libere din programul foarte aglomerat al cântăreţei americane, care susţine în aceste zile un turneu în Australia.

Foto: TwitterRecente pe Ok! Magazine

laura4 jpg
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg
casa lui Mariah Carey din Atlanta pradata de hoti (1) jpg
Jennifer Lopez la Bergdorf Goodman jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg