Lady Gaga vrea să restaureze Neverland

18 ianuarie, 2013
rtr25ax7 jpeg

Deranjată de faptul că fosta reşedinţă a lui Michael Jackson e neîngrijită, cântăreaţa vrea să investească în ea şi să-i readucă gloria de odinioară.

Deranjată de faptul că fosta reşedinţă a lui Michael Jackson e neîngrijită, cântăreaţa vrea să investească în ea şi să-i readucă gloria de odinioară.

Admiratoare înfocată a Regelui Muzicii Pop, Lady Gaga e o adevărată colecţionară de obiecte ce i-au aparţinut acestuia (are vreo 55 de itemuri) şi, mai noi, vrea să se implici în restaurarea reşedinţei megastarului.

„Lady Gaga e obsedată de Michael Jackson. A devenit bună prietenă cu sora lui, La Toya, şi îşi doreşte mai mult ca orice să restaureze Neverland şi să aducă ferma la starea ei iniţială“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun“.

Michael Jackson, care a murit în urma unei intoxicaţii acute cu propofol în 2009, a cumpărat această fermă de 1,2 kilometri pătraţi în anul 1988, pe vremea când se afla în culmea gloriei. Celebrul cântăreţ american a operat o serie de modificări, incluzând pe acea proprietate un trenuleţ pe şine, o grădină zoologică şi un parc de distracţii. Instalaţiile au nevoie de reparaţii, după ce starul a început să aibă probleme financiare.

image

„Copiii lui ţin cu disperare ca familia Jackson să nu renunţe la casa în care ei şi-au petrecut copilăria, sperând să aibă posibilitatea să se hotărască ce să facă cu ferma atunci când se vor face mari. Lady Gaga vrea să îi ajute cu costurile financiare, cumpărând o parte din proprietate“, a comentat aceeaşi sursă.

Deşi ferma Neverland a fost vândută în 2008 grupului de investiţii Sycamore Valley Ranch Company, cei trei copii ai megastarului - Prince, în vârstă de 15 ani, Paris, în vârstă de 14 ani, şi Blanket, în vârstă de 10 ani -, dar şi mama starului, Katherine Jackson, deţin în continuare o parte din proprietate.

image

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

Ela Crăciun 2 jpg
Albert Iovan, fiul fostului manechin Romanita Iovan   Facebook (8) jpg
Tiffani Amber Thiessen, Getty (12) jpg
Kim Cattrall in SKIMS jpg
Diana Enache il face pe Adrian Enache bunic   Facebook jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
banner daniel pavel dl dan png
Alina Sorescu si Gabriel Coveseanu Cove   Instagram jpg
Doina Teodoru foto OK! DSC 5567 (1) jpg
FotoJetSam jpg
David Beckham și copiii lui, Harper și Cruz profimedia 0809489722 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck, discuții tensionate, Profimedia (2) jpg
Simona Halep la gala Fundatiei Renasterea   Instagram (1) jpg
Daniel Nuta in serialul Groapa   Pro TV (2) jpg
Melania si Donald Trump candidatura pentru prezidentiale    Profimedia (2) jpg
Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg