Laura Cosoi şi Smiley s-au despărţit?

7 iunie, 2012
rp photo 127 jpg jpeg

După o relaţie de cinci ani şi promisiune de viaţă lungă împreună, cele două vedete au decis să pornească pe drumuri diferite.

După o relaţie de cinci ani şi promisiune de viaţă lungă împreună, cele două vedete au decis să pornească pe drumuri diferite.

Păreau că formează unul dintre cele mai trainice şi mai fericite cupluri din show-biz-ul românesc. Dar iată că, după cinci ani de iubire, Smiley şi Laura Cosoi şi-au spus „La revedere“.

Cei doi au făcut public acest lucru printr-un comunicat, fără să precizeze însă motivele care i-au determinat să ia această decizie. „După o relaţie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi şi Smiley au decis să meargă pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la această decizie, fiind convinşi că aceasta este cea mai bună variantă pentru amândoi“, se arată într-un comunicat remis Mediafax.

Cu toatea acestea, cei doi susţin că nu vor înceta să colaboreze în continuare din punct de vedere profesional.

Întrebată de fani dacă este adevărat că s-a despărţit de Smiley, artista a preferat să nu comenteze. În schimb, pe blogul personal, Laura a postat melodia "Hello Alone" a lui Charlie Winston şi două fotogafii dintr-un parc de distracţii din Bucureşti.

image
image

Foto: Pro TV, blogul personalRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg